Emre Yıldız
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 499
- Bisiklet
- Giant
Merhaba arkadaşlar bende 2010 model kırmızı beyaz sedona 741 var bunda xcm v2 maşa vardı maşada boşluk oluştu bende aslı bısıklete garantısıne gonderdım.Merak edip aradığımda ıse maşanızı yenısını gonderıyoruz dedıler,Benımde aklımda maşamı değiştirme fıkrım vardı sıfır olunca satması daha koloay olur dıye dusunuyorum.
Sizce maşamı değiştireyımmı yoksa ıdare eder kalsın mı butce olarak kendımı pek fazla zorlamak ıstemıyorum.Internette şu maşayı gordum;
sizce üzerine 50-60 lira para verip aldığıma değer mı veya uzerıne maksımum 100 lira eklıyıp alabıleceğım maşa onerınız varmı suankı xcm masamı sıfır fıyatı olan 115 tl olarak hesaplıyorum. Yardımlarınız ıcın hepınıze tesekkur edıyorum
Sizce maşamı değiştireyımmı yoksa ıdare eder kalsın mı butce olarak kendımı pek fazla zorlamak ıstemıyorum.Internette şu maşayı gordum;
sizce üzerine 50-60 lira para verip aldığıma değer mı veya uzerıne maksımum 100 lira eklıyıp alabıleceğım maşa onerınız varmı suankı xcm masamı sıfır fıyatı olan 115 tl olarak hesaplıyorum. Yardımlarınız ıcın hepınıze tesekkur edıyorum