Scudo Sports

ön aktarıcı/ FD-M 716 zincir temas

açmış olduğunuz konuyu sulandırmak istemem ama aynı durumu yol da yaşıyorum.ruble 105(10'lu)(5700), ön aktarıcı tiagra(4600) braze on(kelepçe adaptörle kullanıyorum) özellikle arka vites iki büyük dişilde sürtme yapıyor.önleyemiyorum.

arka en büyük dişlideyken, ön aktarıcıya zincir sürtüyor demek istemiştim

Scudo
eğer biri benzer problemle karşılaşırsa diye buraya uyguladığım çözümü yazmak istiyorum. ön aktarıcı kafes aralığını eğebileceğim yönünde bi öneri gelmişti, mantıklı gelsede deforme etmeye içim elvermedi. ne yaparsam yapayım kullandığım 2x FD M-617 temas sorununu çözemedim.
bunun yerine en az kullandığım ilk 4 dişlide ses yapacak şekilde ayarlayıp. vites kontrolleri üzerinde 2 li olan seçimi 3 lüye ayarladım, böylece sessiz kullanabiliyorum, ilk dört dişliye sürteceği noktada olmayan ön dişliye extra düşürme ekleyen 3 lü seçim sayesinde ön aktarıcımı daha aşağıya düşürüyorum ve ses çıkmıyor. gerekirse Lo ayarından FD zincir kılavuzunu kısıtlayabilirsiniz

@özgür altun

selam tekrar okurken farkettim de. acaba ön aktarıcının Lo vidasını biraz gevşetseniz mi ? devam mı sorun ?

Geri