mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.225
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Olmuyor yapamıyorsunuz beceremiyorsunuz. Daha ilk günden sirk maymunlarını besler gibi adamların önüne çikita muzu koydunuz. 50 yıl geçmiş hadi organizasyona dair herşeyi geçtim. hepiniz pist canbazısınız ama çıkara çıkara 4 tane türk velespitçi çıkarmışsınız hepsi bumu. Şimdi aşağılık kompleksi içinde bir oryantalist kafa diyorsunuz. Hee canım evet kompleksen kıvrım kıvrım kıvranıyorum kabul. Sen onu bunu bırakta bana bir özet geç. Varmı sporcun. yok. O zaman bittiiii. (iki elimi çırpma efektiyle beraber) bittiiiii. Senin organizatörün, senin antranörün, senin yöneticin, senin hakemin alacağı harcırahı peşinde koşan küçük kasaba esnafı taşra kurnazı olursa senin sporunda böyle olur. Aldınmı. Peki şu anlı şanlı M nokta sayar a ne oldu. Sayar gördüğümüz kadarıyla yerinde saymış. torku altılısının içinde bilem yok. Ondan önce bir ithal gabroskimiz vardı. Ul-an ben bu kavandişin ismini bir yüzyıldır duyarım. Adam da en ufak bir kondisyon eksiği yok. Ekibi flaying skoçman gibi çuf çuflayıp bitiş çizgisine kadar taşıdılar adamı. Bu bir ekip işi futboldan falanca sporuna kadar durumumuz ortada. sahamız yok, topumuz yok püsürüğümüz yok laflarıda artık bayati makamında kabak tadı verdi. Orta anadoluda bile avrupada görülmeyen stad, tesis her bir şey var. Yok biz kopter kaldırıp bilmem kaç kamera ile (onlarda hep yabancı ekip işi haaa) yarış görüntülüyoruz dersen he canım dünyada yerinde sayıyor bir sen ilerliyorsun. Beğenmediğin umman bile yarış organize ediyor. 50 yıl geçmiş bre gafil.
Arkadaşşşş sen bu işe şu 1936 yılında hitlere tırnaklarını yediren siyahi sporcu gibi, şu kurtdereli gibi ruh ile asılmaz, sporuda tıpkı sanayi gibi ciddi bir iş görmezsen olacağıda tamda bu.
Neyse su kaynatmaya başladı bari enseyi karartmayalım dönsün ajdardan bir 45 lik.
'Çevir kazı yanmasın aman bizim kerizler uyanmasın çikita muzzz
En iyisini ben bilirim, en iyisini ben yaparım çikita muzzzz'
Arkadaşşşş sen bu işe şu 1936 yılında hitlere tırnaklarını yediren siyahi sporcu gibi, şu kurtdereli gibi ruh ile asılmaz, sporuda tıpkı sanayi gibi ciddi bir iş görmezsen olacağıda tamda bu.
Neyse su kaynatmaya başladı bari enseyi karartmayalım dönsün ajdardan bir 45 lik.
'Çevir kazı yanmasın aman bizim kerizler uyanmasın çikita muzzz
En iyisini ben bilirim, en iyisini ben yaparım çikita muzzzz'