Bu güzel,temiz,nezih,özgür ve eşit paylaşım ortamını kendi şahsım yararına kullanmaya çalıştım ve bu paylaşım ortamınına zarar verdim.Bu zararın kaynagı şüphesiz şahsımdır ve bu nedenle şahsımın burada olmaması bu eşsiz paylaşım ortamının yararınadır.
Bu forumun değerini bilmenizi öneririm.
Bu forumu kendi yararınıza kullanın ama sadece bilgiyi paylaşmak için ve yeni şeyler ögrenmek/öğretmek için.
Aslında bu yazıları imzama yazmak istedim ancak her yerde olduğu gibi aramızdada benim gibi kötü niyetli insanlar vardır ve bunu imzama yöneticilerin yazdığını söyleyebilir diyerek buraya yazdım.
Aslında benim yaptığım istismara karşılık buradaki yöneticiler çok kibar bir uyarı yaptılar kendilerinede teşekkür ediyorum
Lütfen bu konu üzerinde yorum yapmayın,benim bu konuyu açma sebebim sizlerden özür dilemekti eğer kabul ederseniz çok memnun olurum.
Teşekkür ederim.
Umarım bir yerlerde görüşüp tanışırız
Tüm üyelerden tekrar tekrar özür dilerim.
Saygılarımla
Selçuk COŞKUN
Bu forumun değerini bilmenizi öneririm.
Bu forumu kendi yararınıza kullanın ama sadece bilgiyi paylaşmak için ve yeni şeyler ögrenmek/öğretmek için.
Aslında bu yazıları imzama yazmak istedim ancak her yerde olduğu gibi aramızdada benim gibi kötü niyetli insanlar vardır ve bunu imzama yöneticilerin yazdığını söyleyebilir diyerek buraya yazdım.
Aslında benim yaptığım istismara karşılık buradaki yöneticiler çok kibar bir uyarı yaptılar kendilerinede teşekkür ediyorum
Lütfen bu konu üzerinde yorum yapmayın,benim bu konuyu açma sebebim sizlerden özür dilemekti eğer kabul ederseniz çok memnun olurum.
Teşekkür ederim.
Umarım bir yerlerde görüşüp tanışırız
Tüm üyelerden tekrar tekrar özür dilerim.
Saygılarımla
Selçuk COŞKUN