Scudo Sports

Okullar Kapanıyor

BİLGE

Üye
Tepki
65
Merhaba :D okulların kapanmasına tam 1 ay kaldı.Çok güzel bir tatil geçireceğim. Annem ve babam ''tatilde istanbula gidebiliriz'' diyorlar bende havalara uçuyorum tabii:D
Geçen dönem takdir almıştım şimdide takdir alacağıma inanıyorum ve içimde gelecek yıl 5. sınıfa geçmenin sevinci var!!!:D

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Scudo
@BİLGE

Maşallah bilge.İnşallah hep böyle başarılı olursun

Bilge ,daima başarılı olmanı dilerim, tatilinide en iyi şekilde değerlendir derim,
5.sınıfa geçmenle bir yaş daha büyüyorsun...
ah keşke bende şimdi senin gibi olsam dedim mesajını okuyunca...
sevgiler bilge

@BİLGE

Geldigin zaman bana haber ver, belki seninle tanisabiliriz. Eminim forumdan arkadaslarda memnun olacaklardir. Pek degerli olamayabilir ama benden de sana kocaman bir takdir ;)

Tebrikler bilge.Hep böyle başarılı olduğunu görmek isteriz...

Tebrik ederim güzel kardeşim, başarılarının devamını diliyorum. İstanbul'da nereye kime geliyorsunz?

@BİLGE

Bilge'cik merhaba

Baya oldu senle görüşmeyeli. Okuldu dersti derken sene sonuna geldin bile işte. :)
Takdir alacağın için aferin sana diyorum. Artık baban söz verdiyse seni İstanbul'a götürür. ;)
Başarılarının devamını dilerim. Babana selamlar.

Hoşçakal.

Bilge senin için söz buldum

Kopya çekmek bir sanattır fakat öğretmenler bu sanattan hiç anlamaz

ÇARŞIIIIIIIII PLATOON

:) bilge ne mutlu sana tam bir ay sonra da öss var :) :p ne mutlu bana

@BİLGE

Afferim sana Bilge'ciğim ben de seni takdir aldığım için tebrik ederim ve başarıların tüm hayatın boyunca sürmesini dilerim ...

Mutlulugunu buraya tasiman cok guzel olmus,insallah hayal ettiginden cok daha guzel bir tatil gecirirsin Bilge ablacik:)

Avatarinda da cok seker cikmissin:)

Geri