Scudo Sports

okmeydanı-sarıyer-beşiktaş- turumuzdan kareler :)

Scudo
tırsmak demeyelimde. gözüm yemedi diyelim :D yani kondüsyonum tam olsa bende bibuçuk saatde çıkarım. bacaklarıma güveniyom ama kondüsyonuma güvenmiyom :D
bende hafif astım var çabuk yoruluyorum.

ebubekir sen kaç saatde çıkıyon :D

@ebubekir sözbir

resim istiyoruz hacım:)

sarıyer turu bursa turuna döndü:)konu hortlattın ebubekır:)

@ebubekir sözbir

hacım imrendim valla:)süpersiniz.oranın inişi süperdir ama yaaa..:)

@Muhiddin K.

Teleferik saat 12 ye kadar Sarıalan a 10 liraya cıkıyor ama kendı cıkmamız tabıı kı de daha farklı :D Bisiklet için ek ucret alıyor mu8 onu bılmıyorum :D

@ebubekir sözbir

bizde teleferikle cıkarız hacım:):)

12 den sonra çalışmıyormu telefrik

Bursa demeyin bana iskender falan içimi cızlattınız , bu sene 2. kez ailemle bursa planı yaptım sırf iskender için , ama olmadı nasip deilmiş , ah be arkadaşlar gelsede bende müsait olsam katılsam ne süper olurdu hani

Bu arada muhiddin sizin konu önce chn' ın fotoları sonra ebubekir ile güme gitti , :)

Ayağınıza sağlık , iyi gezmişssiniz 60 km, ben yarım ada etrafında geziyom dolaşıyom bi türlü 26 km yi geçemedim güzergah ve arkadaş sıkıntısı var , bide kondüsyon tabi

50 lira ne la şehirler arası yolcumu taşıyor bu :D

@Ahmet F.ELBİR

biraz öyle oldu ve yapacak bişey yok.bisikletforumda olagan şeyler bunlar:)başka bi konunun hortlaması:)

@chn krmz

50 nin üstüne 30 daha koyup sivasa gidiyorum ben:)

Resimler harika olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık. Birde çektiğiniz resimlerin altına oranın neresi olduğunu yazsaydınız harika olurdu..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

bisiklet satılmadan evvel bir tur daha yaparsan o zaman kı cektıgım resımlerın altına neresı oldugunu yazarım serkan abi:)

@Muhiddin K.

Teşekkür ederim. Bisikleti satmasaydın keske.. Gelince birde yenisini almak için uğraşacaksın.

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Geri