Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Öğrenciler üniversitden Atılmasın

bisikletseven

Forum Bağımlısı
Tepki
1.571
Bisiklet
Trek
Af geliyor arkadaşlar. Yeni çıkacak olan Torba yasa tasarısında üniversiteden kaydı silinen öğrencilere af var. TBMM komisyonunda görüşme aşamasında ama sanırım 1-2 ayda yürürlüğe girer..........

MADDE 113- 2547 sayılı Kanuna aGağıdaki geçici madde eklenmiştir.
“GEÇiCi MADDE 57- Yükseköğretim kurumlarında hazırlık dâhil bütün sınıflarda intibak, ön lisans, lisans tamamlama, lisans ve lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerden; 12/9/1980 tarihinden bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar, kendi isteğiyle iliGikleri kesilenler dâhil her ne sebeple olursa olsun iliGiği kesilenler, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren -5- ay içinde ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna başvuruda bulunmaları şartıyla bu Kanunun 44 üncü maddesinde belirtilen esaslara göre 2011-2012 eğitim öğretim yılında öğrenimlerine baGlayabilirler. Bu maddenin uygulamasına ilişkin usul ve esasları belirlemeye Yükseköğretim Kurulu yetkilidir.”

Benim gibi atılan tüm öğrencilerin gözü aydın olsun hayırlı olsun.

Scudo
siz hangi bölümden atılmıştınız merak ettim selçuktanmı acaba..?

sizin durumunuz gene iyi imiş bizim bölümde 45 yaş abilerimiz var..:) Makine müh. için uğraşıyorlar. nedenini sorduk tamamen duygusal..:D 45 yaşındada olsalar iyi not alıyorlar..:)

Geri