Scudo Sports

OĞlum ve ben

Scudo
Helal olsun! İstanbul içi gezilerimi genelde Engin Güner arkadaşımız ile yapıyorum fakat programlarımız uymayıp tek gittiğim zamanlarda oluyor. Ben tek gezilerden pek hoşlanmıyorum, günlük 60 ile 100 km yada fazlası gezilerede herkes katılmayabiliyor. Ama sizinki çok başka, ekstra birisini aramadan oğlunuzla gezi yapmak çok güzel olsa gerek. Tekrar kutluyorum sizi...

Güzel gezi olmuş keşkem bende oralarda olsaydım... benim MTB ' nin sevecegi araziler ve doga...

• Beğen
Tepkiler: sporcu71
manzara gerçekten cok güzel :) güzel bir gezi olmuş , oğlunuzun da bisiklet sürmesi cok güzel bişey ...

• Beğen
Güzel bir tur olmuş Allah bütün bisikletçi babalara böyle oğul nasip etsin.Benim için ise ilerde oğlum olursa oda bisikletçi olsun baba oğul gezeriz :D

• Beğen
Ahmetim nasip olursa birlikte daha çok pedal çevririz. Seni her gezimde hayırla yadediyorum.

Allah gönlüne göre versin boy boy çocuklar versin

Baba oğul pedallamak harika olsa gerek. Gezi sonundaki mangalda pek tatlı olmuştur sanırım. :)

• Beğen
@10ur+

Artvin Hatila Vadisi size katılıyorum gerçekten çok güzel bir doğaya sahip

@sarıyerlibisikletçi

Allah gönlüne göre versin boy boy oğulların olsun,,,,

@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt bey nasip olursa birgün seninle de pedallarız. Baba oğul pedallamak güzel bir duygu gezi sonundaki mangal da güzel bir ödül oluyor.

Tebrik ederim.Herkeze örnek olacak baba ve oğul çok güzel bir gezi yapmışsınız.

• Beğen
Geri