TSigalko Üye Kayıt 24 Mart 2015 Mesaj 48 Tepki 21 Yaş 38 Şehir Erzurum Bisiklet Carraro 7 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bisikletimi aldım. Var mı buralarda olan birlikte pedallayalım , yakınlarda olan varsa onlar da öneri/görüşlerini belirtebilir tabi ki
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bisikletimi aldım. Var mı buralarda olan birlikte pedallayalım , yakınlarda olan varsa onlar da öneri/görüşlerini belirtebilir tabi ki
Gün A. Daimi Üye Kayıt 29 Nisan 2014 Mesaj 253 Tepki 334 Yaş 43 Şehir Ankara Bisiklet Cannondale 7 Nisan 2015 #2 Merhaba hayırlı olsun, keyifle pedallayın... İşlerimden dolayı bu yıl henüz binemedim ama sezonu açınca ODTÜ'ye giderim mutlaka. Girişteki Arnavut kaldırımlı bölümü saymazsak ODTÜ kampüste sürmek harika. Eymir tarafına da gitmelisiniz, bisikletle gidip gelecekseniz TRT yokuşuna dikkat...
Merhaba hayırlı olsun, keyifle pedallayın... İşlerimden dolayı bu yıl henüz binemedim ama sezonu açınca ODTÜ'ye giderim mutlaka. Girişteki Arnavut kaldırımlı bölümü saymazsak ODTÜ kampüste sürmek harika. Eymir tarafına da gitmelisiniz, bisikletle gidip gelecekseniz TRT yokuşuna dikkat...
TSigalko Üye Kayıt 24 Mart 2015 Mesaj 48 Tepki 21 Yaş 38 Şehir Erzurum Bisiklet Carraro 7 Nisan 2015 #3 @Gün A. Teknokent tarafı çok hoşuma gidiyor benim , dümdüz yol. Lojmanların orada yokuştan çıkıp, salınmak. Bilkent tarafı, Eskişehir yoluna bile çıkılıyor Ben de kampüsü seviyorum anlayacağınız
@Gün A. Teknokent tarafı çok hoşuma gidiyor benim , dümdüz yol. Lojmanların orada yokuştan çıkıp, salınmak. Bilkent tarafı, Eskişehir yoluna bile çıkılıyor Ben de kampüsü seviyorum anlayacağınız
Gün A. Daimi Üye Kayıt 29 Nisan 2014 Mesaj 253 Tepki 334 Yaş 43 Şehir Ankara Bisiklet Cannondale 7 Nisan 2015 #4 Evet Teknokent de güzel. Firma çalışanları arasında bisiklet ile işe gidip gelen de bayağı var.
S Sey_Yeah Daimi Üye Kayıt 23 Ekim 2014 Mesaj 209 Tepki 96 Şehir doha Bisiklet Specialized 7 Nisan 2015 #5 selamlar hocam aralıkta geldim, çatı önündeyken bisikletlileri gördüm ve gıpta ettim bir daha geldiğimde haber veririm, birlikte pedallarız Tepkiler: TSigalko
selamlar hocam aralıkta geldim, çatı önündeyken bisikletlileri gördüm ve gıpta ettim bir daha geldiğimde haber veririm, birlikte pedallarız
çağan1907 Üye Kayıt 6 Mayıs 2013 Mesaj 85 Tepki 26 Yaş 49 Şehir ankara İsim yavuz Bisiklet Whistle 11 Nisan 2015 #6 @Gün A. evet ya trt yokusu enson cıkış sakat bırazepey dik Tepkiler: Gün A.