ankara da buz tutmuş bir su birikintisine, bu göl de olur, güvenmemeni öneririm. Iğdır taraflarına gitmeni öneririm eğer böyle bir merakın varsa. önemli olan pedal basmaya devam etmek, naz34 mayıs ayında iyileşmiş olmanı bekliyorum.
Tedirgin olmakla haklısınız, biz de eğer yetiri kadar buz kalın değilse sürmüyoruz. 2-3 yıl önce Kış aylarında Eymir Gölü üzerinde defalarce kez bisiklet sürdüm. Haftasonları kalabalık gruplar göl üzerinde yürüyüş yapıyorlar ve göl üzerinde atv izlerine de rastlamanız mümkün
Aman yapma, gitme, göl üstüne çıkma, buza güven olmaz , diyeceğim ama heyecan sınırlarını zorlamazsan ,macera olmazsa olmaz ,
çünkü serde gençlik var..
İstanbul'da bisi.yarışlarında foto.çekeceğim diye Sultanahmet'te o kocaman ağaçların üstüne çıkmıştın, halen aklımda..
Murat'çığım göle düşmedin , hayattasın değil mi....?
Merakla GÖL manzaralarını bekliyorum...
Murat kardeşim ne yazmış bir okuyayım diye girdim, konu içinde
nickname görmek bana sürpriz oldu...
Ne diyeyim....İnşallah İnşallah.......
Sağlık ve esenlikle kal kardeşim...................
....................
Göl bu yıl donmadığı için çevresinde gezmekle yetindim. Ama çevresi de çok keyifliydi özellikle de arazi sürüşü.
Fotoğrafların büyük çoğunluğunu slr makine ile çektim onları yıkatmam lazım. Şimdilik dijital makine ile çektiklerimi paylaşabilirim;
Murat'çığım
Şükürler olsun hayattasın... valla bir delilik yapar da göl üzerine çıkarsın diye endişelendim..Paylaşımın için çok teşekkürler...
Foto.lar oldukça net ...Yukardaki "kar üzerinde bisiklet" temalı foto çok hoş..Ben bu güzel foto.lara baktıkça üşüdüm inan..
Foto.ların devamını bekliyorum..
Görüşmek üzere kardeşim...Esenlikle kal..............SBL.........
.
.