Scudo Sports

Ödeme seçenekleri yetersiz

S26

Forum Bağımlısı
Tepki
1.426
Bisiklet
Amoeba
Ayakkabı alacaktım ve aradığım modeli başka yurtiçi adreste de bulamıyorum. Geçenlerde stok durumunu sordum, var dediniz. Ödeme ekranına hevesle geldim ama takıldım kaldım. Akbank sadece havale kabul ediyor. Ödeme seçenekleriniz niye bu kadar dar? Genişletmeyi düşünmüyor musunuz?

Scudo
bende anlamadım..

Delta Bisiklet konu başlığı altına yazılmış..
Herhalde Delta Bisiklet'e hitaben yazılmıştır..

Anladığım kadarıyla cevap vermeye çalışayım;

Delta Bisiklet Ödeme Seçenekleri

Havale Yolu Ödeme Seçenekleri:

Akbank
PTT
İş Bankası
TEB
Yapıkredi Bankası
Garanti Bankası

Bakınız: (link)

Kredi Kartı Yolu Ödeme Seçenekleri:

İş Bankası
Yapıkredi Bankası
Garanti Bankası

Bu kadar imkana da az diyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum.

Önerdiğiniz başka bir banka var ise lütfen buraya yazın eğer başka arkadaşlar da o bankayı ısrarla önerirlerse sizleri memnun etme adına o bankanın hesabını da kullanırız.

@Serden Us

Ben şunu anlamadım. Akbank kredi kartıyla hiç mi ödenmiyor yoksa taksit mi olmuyor ?
Çünkü kredi kartı geçen her yerden, her kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz diye biliyorum..

Aynen, Delta Bisiklet'e hitaben yazdım.

Akbank kredi kartı ile ödemeye niyetlendim, sadece havale seçeneği çıkıyor.

Bu kadar imkan dediğiniz, kredi kartıyla ödeme yapılabilen topu topu 3 banka var. Bence gayet normal bir beklentiyle, "az" diyorum. Size kalmış tabi başka bankanın olup olmaması ama bir müşteri olarak diğer 3 bankayı ben kullanamıyorum.

Teb bankasinin kredi karti kullanilmiyor mesela

Yıl 2013, havaleyi nimetten sayıyorsunuz. :) Onu geçtim, Türkiye'de belli başlı kaç banka var ve kaç çeşit kart var, sanırım pek takip etmiyorsunuz. Hani Performans Bisiklet'ten, Volkan Bisiklet'ten falan bahsediyor olsak anlayacağım da, Delta Bisiklet söz konusu. Yeterli görülüyor seçenekler. Hoş, hiçbir zaman alışveriş yapacağımı sanmıyorum ama yapmaya kalksam bile şu seçeneklerle vazgeçerdim tabii ki.

Serden Bey,

Akbank konusunda haklı olabilirsiniz ama daha bir kaç ay öncesine kadar bulunuyordu.Hiç talep görmediği için kapatıldı.

Konunun devam etmesini isteme sebebim hangi bankalar isteniyor ortaya koymak eğer sizin gibi akbank olsun diyen fazlaca kişi olursa yeniden açtırırız.

Bilmeyenler için bir kaç not

Banka kartları ortak olduğundan diğer bankaları seçerek de ödeyebilirisiniz.

Örneğin Teb bankası Bonus olduğundan Garanti bankası seçilerek taksit yapılabiliyor.

Vakıf bank YKB ile anlaşmalı olduğundan taksit yapabiliyorsunuz.

Örneğin halk bankası HSBC ile anlaşmalı taksit yapabiliyorsunuz.

Burada eksik olan 2 banka var

Akbank ve Finans bank bu bankalara rağbet olmadığından iptal edildi.

Doğrudur, ben sadece talep ettim. Açılırsa hemen şimdi alacağım ürünü. Açılmazsa artık ya başka ürünlere başka yerlerde bakacağım ya da diğer ödeme seçeneklerini zorlayacağım...

Evet, başka Akbank isteyen?? :)

Artık Ziraat Bankası ile İş bankası ortak. Maximum ortak program.. İş bankasını seçebilirsiniz herhalde hanifidemirel..

Geri