Scudo Sports

oddü ormanlarında ufak bir gezi

Alkan Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
455
Bisiklet
Trek
havalar biraz düzelince ilk kez bi daga cıkıp bisiklet sürmek istedim ve ömrümde bu kadar keyif almadım fazla söze gerek yok sizleri manzara fotoraflarıyla bas basa bırakıyım....(tarih 17/02/2011 saat dagda:9:30 10:30 arası toplamda : 9:00 11:00 arası 28 km)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

bir an burdan iniyim dedim ama ilk kez dagda kullandıgım için yemedi:D

(link)

(link)

(link)

orda yürüyen bi amcadan rica eddim saolsun beni kırmayıp fotorafımı cekdi
(link)

annem bisikleti eve koymadı e bence de haklı:D

(link)

ve bisiklet iyi bir bakımı hakeddi iyice yıkayıp zinciri temizleyip yagladıkdan sonraki ilk görüntüsü umarım gezim hosunuza gidmiştir ....

Scudo
Paylaşım için teşekkürler. ilk gezi paylaşımı için gayet başarılı bir çalışma....

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
@M.Burak KARADAĞ

kusura bakmayın yanlıslık olmus zaten nazar mı degdiler ne yaptılar aksam takla attım ön fren-vites kolu yamuldu vites atmıyo inş deişmeden cözüm olr bakalım gerci neseki bana bişe olmadı cana gelecegine mala gelsin tabiki

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
cok güzel resimler alkan kardes. mezun olalı 10 yılı gecti biyolojiden. ormanlar hala cok güzel. odtünün havası baska özlemişim. derslerinde basarılar. bir ara biyoloji bölümü ve kütüphane beseri ye kadarda gezseydin keske. neyse tesekkürler paylasım için. bu arada galatasaray formasıda cok yakısmıs:)))

• Beğen
@ahmetadanalı

ilk turum birde ilk tur acemiligi olsa gerek yukarı cıktıgımda teker camura bulandı devam edemedim biraz kurusun orda tekerin degmedigi yer bırakmıycam:d

çok güzel bir gezi olmuş alkan bey :) daha fotolar bekleriz.. iyi pedallar

• Beğen
@Alkan Koç

Geçmiş olsun alkan abi.iyiki sana birşey olmamaış.Boşver.Dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin :)

• Beğen
Gezi çok güzel olmuş, fotoğraflar da öyle.
Yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz.
Elinize emeğinize sağlık.

• Beğen
vites kolunun içini açıp bakarsan orada aluminyum bir disk göreceksin büyük bir ihtimalle o yamulmuştur vites geçişini engelliyodur. bir bak eğer ufak tamir işlerinden anlıyorsan.

• Beğen
delta emege götürdüm onlar yaptı saolsunlar

Kardeşim her bisiklet dostu bu aşamalardan geçti.Bunlar bu işin tuzu biberi.Büyük şehirlerde bu sporu yapmak biraz daha zahmetli olabiliyor.Sonraki tur maceralarınıda bekliyoruz...

• Beğen
Turunuz güzel olmuş, fotoğraflarda gayet güzel. Burası Eymir gölü çevresi mi acaba?

• Beğen
@cagriy

eymir gölünün yukarısı ben oraları baya seviyorum eger oraya gitmek isteyenler varsa izinli oldugum günlerde sizlerede uygun olursa beklerim

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Geri