Scudo Sports

O Kadar Talihsizliğe Rağmen Aldım :D Mosso 2670TB DEORE :)

hasancanerdogan

Aktif Üye
Tepki
27
İsim
Rize
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay once bisiklet almaya karar vermiştim fakat ozamanlar aldım alıcam bıraz daha bırıktırıp ıyı bısey alayım derken bılektekı yan bağlar kopması sonucu 2 ay alcıya yasamak zorunda kaldım hemde tam istediğim bisikleti almaya giderken daha sonrasında da fizik tedavi süreci falan 20 haziranda hazırdım ve hemen almak istedim sonuç olarakta geçtiğimiz çarsamba bisikletime kavustum :)

Teknik Özellikler :

Kadro : 7005 Tripple Butted Mosso

Maşa : XCM Gidondan Kilitlemeli Maşa

Vites Grubu , Frenler , Göbekler , Ayna Kol , Full Deore Grup Set

Lastikler : CST Traveller City Classic (4 Mevsim )

IMAG0091.jpg IMAG0092.jpg IMAG0093.jpg IMAG0094.jpg IMAG0095.jpg IMAG0096.jpg IMAG0098.jpg IMAG0099.jpg

ben 2. el aldıgımdan dolayı alırken ustunde arka bagajda vardı fakat uzun tur planım olmıcağından söktüm şimdilik en sevdiğim yannı ise K.ATATÜRK İmzası oldu :)
ve de alırken fikirleriyle yardımcı olan @ali ve @Murat Cömez abiye teşekkür ederim :D
yorumlarınızı bekliyorum :D

Scudo
Hayirli ugurlu olsun Hasan, gercekten iyi bir bisiklet secmissin. Deore donanim olmasida cok iyi. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin insallah.

arka Fren hortumunu biraz geriyecek öne kaymis ve arka tarafi cok gergin duruyor, sonra zarar görmesin frenin.

NOT: Selekilifi, ayna, ayaklik ve Lastikler zevk tabiki meselesi ama sahsen benim hosuma gitmiyor MTB'nin özelligni bozuyor.

@Murat Cömez çok teşekkür ederim abi aldığımda arka bagajıda vardı hemen soktum :D onlarıda sokecegım telefon tutacagı cok ıse yarıyor ama hıc guzel durmuyor napsam bılemedım :(

@hasancanerdogan
Herseyden önce fren kablosunu düzelt. Telefon tutacagi icin bir sey diyemem, nasil hosuna gidiyorsa öyle yap. Sahsen ben olsam sökerdim, formanin arkasindaki cep o tutacakdan daha saglamdir bence. :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)
(kask almayı ihmal etmeyin)

Hocam memnunmusunuz bende almayi dusunuyorum

6 Temmuzda alınan bisiklete 13 Şubatta hayırlı olsun diyerek konu hortlatmak :)
Diğer bir konuda da 11 Kasım 2013te alınan bisiklete hayırlı olsun diyerek konu hortlatmak :)
Tebrikler valla

Baska konu acilmamis arkadaslara birkac sorum varda

Foruma yeni uye oldum tesekkur ederim :)

Geri