Scudo Sports

O bisiklet metrobüse girecek

Scudo
İzmir'de yapılan etkinlik de,gayet başarılıydı ve gerekli yerlere seslerini duyurdular..

(link)

Kaynak: (link)

@Çağlayan

Neyin ne olduğunu bilmeden yazmaya devam etmenin bir başka güzel örneği...
Bir de şu videoları izleme zahmetine katlandıktan sonra yorum yapsanız... Her yazılana inanmadan önce gözlerinize inanmaya çalışınız...

Ayrıca metrobüs amirine saldırıldığına, köpeğe işkence yapıldığına, 60 kişinin bisikletlerle metrobüse girmeye çalıştığına, hele hele 3-4 yaşındaki çocuğun sağa sola küfrettiğine inandıysanız siz zaten gerçek olana değil, inanmak istediğinize inanmaya şartlanmışsınız demektir. Size ne söylense boştur.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
daha kendi aramızda anlaşamıyoruz, turnikedeki görevlilerle anlaşıp metrobüse binicez öyle mi..

• Beğen
Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın, Engin Ertekin bey haklı evet,video'yu izlemeden yorum yaptım..

Katılanların emeklerine ve ayaklarına sağlık,teşekkür ederim..

Tekerlerinize daş değmesin.

Saldirgan tutum goruntulerinin Imperial March ile acilmasi enfes olmus :))

Iyi hakkini arayan sizlere Dark Side muamelesi yapilmiyor.

Gerci bu ulkede hakkini arayanlara "amacin ne, amacindan sapma" denebiliyor.. Dark Side mi denmeyecek?

• Beğen
Tepkiler: Engin Ertekin
@Engin Ertekin

İroni için tebrikler :) Ayrıca Çağlayan dostumuz da olayın farkına varmış ve büyüklük göstermiş. Bize bunlar yakışır arkadaşlar

• Beğen
Toplu taşıma araçlarında bisiklet taşınması güzel bir sistem. Ancak ben ülkemizde uygulanması konusunda kaygılıyım. Batılı ülkelerde saat gibi işleyen birçok sistem ne yazıkki bize gelince aksıyor. Metrobüslerin neden olduğu sorunları sıkça görüyoruz. Aksayan sistem örnekleri az değil... Her biri ayrı bir tartışma konusu.

Şimdilik sadece inşallah bu sistem sağlıklı işler diyebiliyorum.

• Beğen
toplu taşıma araçlarını geçtim şehirler arası trenlerde bile bisiklet yasak. ama ben yine de biniyorum. bisiklet trende yer işgal ettiği için kondüktöre 5tl bagaj parası veriyorum o zaman kabul ediyo

Bisikletin metrobus te tamamen yasak olmasi cok sacma arac basina bir bisiklet fikri cok iyi ama bu birazda binecegimjz duraktaki guvenlikle alakali kimileri izin veriyor ama belli saatlerde metrobusler cidden bombos

Bende destek veriyorum Bende binmek istiyorum :D :cool:

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

19 Ocak'ta "O bisiklet metrobüse girecek" demiştik.
Bugün ise Söğütlüçeşme metrobüs durağında aşağıdaki manzara ile karşılaştık...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/10003941_269825803185400_786821492_n.jpg

@Sefa.
Hiçbir şey beğenmiyorsunuz siz de, hayatınızda hiç metrobüse binmediniz sanırım milletle akraba oluyoruz bir de bisiklet sokulduğunu düşünün bi taraflarımıza batar heralde gidon

Metrobüste bisiklete 10.00-16.00 arasında yer var.
Buna da şükür!

Güzel bir haber. Akşamları yorgun bir şekilde eve dönmek zor oluyordu. 22:00'dan sonra sorunsuz binebilirim artık umarım.

Bir bisiklet sever olarak, o yoğun saatlerde metrobüse bisiklet sokmaya çalışana bir küfür de ben ederim.
Kendimizi zor sokuyoruz, sırt çantamız fazla geliyor.
Kimse kusura bakmasın ama, o saatlerde, bu şartlar altında çalışan bir toplu taşım aracına bisiklet sokulamaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@K. Benli

16-10=6 :)
Ayrıca 22'den sonra da servis devam ediyor

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Geri