Scudo Sports

NTV de bu gece 23.10'da

cihan aksoy

Hayallerini erteleme
Tepki
443
İsim
Cihan Aksoy
Başlangıç
1970—71
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Serdar Kılıç bu hafta bir dağ bisikletçisinin rotasını takip ediyor. 1700 metrelik platoyu aşıp Bolu’ya ulaşmaya çalışan Kılıç, 120 kilometrelik bu yolculukta, bir dağ bisikletçisinin başına gelebilecek aksiliklere çözümler üretiyor, doğal engelleri aşmanın yollarını anlatıyor...

(link)

Scudo
Çok harika bir program kaçırmayın, hiç polemiğe girecek havamda değilim valla.

bence discovery channel dekinden çok daha iyi gerçekten birşeyler anlatıyor...orjinal dediklerinizi de izledim tamamen kurmaca geldi ve tamamen show amaçlı ...

hangi NTV'de arkadaşlar şuan ntv'de haberler var gözüküyor yayın akışındada böyle birşey görmedim NTV Spor derseniz ordada villareal-barcelona maçı var :((

Evet nerede bu program, bosuna boldum annemin Lale Devri keyfini.

@onur demirer

Başladı...

10 dk gecikmeli başladı.

10 Dakika gecikmeli de olsa başladı

Tamamdir, simdi hakli yere son vericem annemin Lale Devri keyfine.

Herkese iyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
bu bölüm zaten yeni çekilmemiş bunu önceden bir video sitesinde seyretmiştim :)

Serdar Kılıç'ın anlattığı Japon yarışçılar ile Türk yarışçılar arasında yaşadıkları anı inanılmaz etkileyiciydi. :)

"bisiklete binebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum"
kapanış çok güzel oldu..

Proğramı haber verdiğiniz için tşkler...
Proğramı izlerken büyük zevk aldım.

NTV ye ve Serdar arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Bizim için kendini yerlere attı üstü yara bere oldu, buz gibi sulara girdi ama bize birçok şey öğretti kendisine ve programda emeği geçen herkese gönülden şükranlarımı sunuyorum :)

Arkadaşlar çok güzel bir programdı, aynı zamanda eğitici, özellikle program sonunda anlattığı anısı çok etkileyici...

Geri