Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Pedals are stopped...:(
Alo,Evren,Yener neredesiniz yahu???
Knock,knock...

Scudo
Arkadaşlar eşimin rahatsızlığı nedeniyle düzenli takip edemiyorum.En kısa zamanda görüşmek üzere...

@kertman
Selamlar,

Dun yarislari izlemeye giderken Cekmekoy'de bir ticari galiba gordugu ordegi kapmak icin onume kirdi direksiyonu. Ben de carpmamak icin frene asildim ve dolayisiyla dustum. Olay sabah 10 gibi oldu. Gun boyunca farketmedim ama aksama dogru agrimaya baslayinca rontgen falan cektirdim.

Kirik cikik zok ama doku zedelenmesi var. Bilegim su an birtakim jellerle sivanmis halde bandajli. Birkac gun surmek pek mumkun degil galiba:(

Taksici kardesim onume kirmakla hataliydi ve ozur dileyerek hastaneye goturmeyi teklif etti ama galiba ben de gereksi hizliydim. Biraz daha yavas olsam dusmeden durma sansim olabilirdi....

Herkese dikkatli surusler...

Tesekkurler Mehmet,

Evet bu konuda haklisin. Bisiklet surerken kask takmanin ve eldiven giymenin ne kadar onemli oldugunu gosterdi. Bilegimdeki agridan baska fiziksel bir sorun olmadi.

@Yener ER

yener dostum büyük geçmiş olsun pazar günü beraberdik olayı bana anlattığında üzüldüm ama kendi öz eleştirini yapmam mükemmel çoğu kez bende dahil bazen adrenalinin kurbanı olabiliriz bu adrenalini hissetmek için hız olayına girişmemiz beraberinde riskleride getiriyor
tekrar tekrar geçmiş olsun bu arada evren babadan ses yok bizi bir haber etsin eşi nasıl merakta bırakmasın bizi derim esen kalın dostlar

@Yener ER

Dostum Yener; sana da çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce iyileşirsin.Samandıra yakın,istersen uğra pansuman da yaparım...Çay,kahve içer sohbet de ederiz...
Not:Sana enjeksiyon da bedava:)
Allah kazasız sürüşler nasip etsin...:in:

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@kudu

Kudu sen nasılsın yahu???Evren ve Yener'e takılayım dedim,ikisinde de sağlık problemi çıktı...Umarım iyisindir üstad?

@kertman

valla yaş 52 hızla gidiyoruz 53 e bu arada soğuk bana işlemiyor
yalnız bu spd ayakkabı üzerine çektiğim ventura kılıflar hem soğuğu engelliyor hemde yağmuru ocak şubat mart kesintisiz turlar yapacağım ama offroad olacak offroada devam
bu arada bu 10 ocakta acaip bir serüven yaşayacağız kartepe valla gelirsen acaip sevinirim şimdi sevgili mert kaptanımızın direktifleri var :D :D :D :D şöyleki her 3 km bir duracağım ve telsizle ben arkada kalanları bekleyeceğim şimdi performansı değişik arkadaşlar katılımda bulundu
14 kişiyiz şimdilik son tarihe kadar durum değişebilir kuzu yaylasından sonra bizi nasıl bir kar bekliyor açıkçası bilmiyorum maceraya gidiyoruz

@kertman
Tesekkurler abi sagol.. Bugun bilegim cok daha iyi. Sanirim birkac gune kalmaz normale doner bilegim....

Enjeksiyon falan korkutma beni....:)

• Beğen
Tepkiler: kertman
@kudu

10 Ocak'a kadar vaziyet belli olur.Katılmayı çok isterim.Valla bu Kartepe olayı bisikletçiler için artık bir olmazsa olmaz haline geldi sayende:)

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Yener ER

Yener Dostum geçmiş olsun.Umarım ciddi birşey yoktur.

Geri