Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

@porter3434

biraz uyudum
şimdi kalktım saat 02.25 baktım senin ışık yanıyor yazayım dedim
sonra gerisin geri döndüm polis telsizinden bir ses duydum polismi o polismi o diye biri sesleniyor benim kafada polis benzeri şapka rayban gözlük vardı
memur -ya arkadaşım dedi senin yüzünden komserden fırça yedim dedi ben de haberlerde geçti dedim- köprü yaya geçidine açılacakmış diye -yok öyle bir şey dedi memur amca -hevesim kursağımda kaldı bir gün bu köprü yaya geçidine artı bisiklete serbest olacak bak buraya yazıyorum deli kudu dedi dersin o vakit allah be ver elini her yer bu arada benim dostlarla viaport alışveriş merkezi önünde buluşacağız bazı dostlar otobüsle gelecek geçen pazar gittiğimiz yer vardı kurt köy pendik bağlantısından gidiliyor viaporta mesafe çok kısa yalnız bizi rüzgar yiyecek görkem ferruh kaşif geliyor hadi hayırlısı
size yarın bol pedallar hocam

Scudo
Sarikamış şehitleri için oraya kadar pedal basacak bisikletçi arkadaşlara destek olmak için bugun saat 12:30'da Taksim'den hareket ederek Bogaz geçtik. 8 bisikletçiyle beraber Anadolu yakasi Bostanci ayrimina kadar eşlik ettik.

Sarikamış'a kadar pedallayacak olanlara başarilar diliyorum, yolları açık olsun.

Bu arada onlara destek için Taksim'e gelen sevgili arkadaşlarım;

Evren
Mehmet
Zeki ve
Emre'ye de çok teşekkuler........

not: Bugun da yagmuru bahane eden Kerim abi, alacagin buyuyor...:)

biz bu sabah arkadaşları istanbuldan yolcu ettik bisikletle köprüyü geçmek ayrı bir keyifti arkadaşları anlamlı sürüşlerinde tüm illerdeki pedalşörlerinde en iyi şekilde karşılayacakları ve destek vereceklerini umuyorum...

bol pedallı günler..

veeee bizde köprüden geçtik. olley. nede güzel bişeymiş köprüden bisikltle geçmek. duy sesimizi devlet babaaa:):)

bu anlamlı yolculukta pedal basacak olan 8 cengavere Allah kolaylık versin. kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin Mevlam.Keşke hava biraz iyi olsaydıda uğurlamaya daha çok pedalsever gelseydi. neyseki biz herkesi temsilen ordaydık:)

@Yener ER

Bu yağmurda gelseydim,dönüşte kesin yüzgeçlerim çıkardı...:D :D :D
Suyu çok severim bilirsin...:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sarıkamış şehitlerimiz anısına bu anlamlı yolculuğa çıkan arkadaşlarımıza bütün olumsuz hava şartlarına rağmen Bostancı'ya kadar eşlik ettik...Yolları açık olsun.Umarız hepside kazasız belasız amaçlarına ulaşırlar.Bugun hepberaber pedalladığım arkadaşlara teker teker teşekkür ederim.

Evren

geziye katilan arkadaslari alkisliyorum sakaryadan bu hafta supriz olarak sinavlarimin baslamasindan dolayi istanbula gelemedim katilmayi cok isterdim ozellikle tekrar kopruden bisikletle gecemeyi , artik bir dahaki sefere. katilan arkadaslari ve atilla bisikleti tekrar tebrik ediyorum...

pardon yanlılık yapmışım cumartesiye geliyormuş 19 Aralık değiştiriyorum cumartesi olarak...

program olarak bir kaç rota var aklımda katılımcılarla ortak bir görüş sonucu karar verilebilinir...

@volkii

yok yaw tutuk kaldık bu aralar.en azından tavşana havuç göstermek lazım çalıştırmak için:)

@porter3434

Olur mu üstad???Yağmur,çamur,soğuk demeden tam gaz devam ...:D

@kertman

nonstop -pedal uyuma titre vekendine gel evet bostancıdan bu pazar saat 08.00 de topukluyorum çekmeköye orda bisiklet yarışlarını seyredeceğim

Geri