Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

@Ali Emre Akcan

Geçmiş olsun abi.Sağlık önde gelir.Bir dahakine bekleriz.yine gelme ihtimalin olursa haber verirsin.

Evren

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Scudo
@Yener ER

Pek deli fişeklik hali kalmamış olabilir.En az 3 aydır seleye oturmuşluğu yok arkadaşın.Yinede Kenan deyince bir düşünmek lazım malum ölüsü bile çoğumuza(en azından bana) nal toplatır.;) :)

Arkadaslar,

Pazar gunu yagmur olasiligi %20'ye cikti ama biz umudumuzu kaybetmiyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@reha genç

ortalama 200 km lik bir güzargah için 11 saat bana çok gelir...
ortalamanızı yüksek tutabileceğiniz başka bir organizasyonda görüşürüz...

@Ahmet Puslu

Şu andan itibaren benim ve Mehmet karaçam adlı Üyenin ilgisini çekmektesiniz."Uzun mesafelerde yüksek tempo nasıl korunur" gibi konularda birkaç püf noktası öğrenebiliriz belki sizden.En yakın sürede tanışmak isteriz sizinle.Tabi kullandığınız tür MTB ise.(Bu arada yanlış anlaşılmasın gayet ciddiyim)Görüşmek üzere. Birde Siz olsaydınız kaç ortalama ile bu turu bitirirdiniz merak etmekteyim.Kullandığınız tür bisiklet ile birlikte bu sorumu tercihen bu topikten cevaplarsanız seviniriz.(özeldende cevaplayabilirsiniz diyeceğim ama 50 mesaja ulaşamamışsınız henüz.)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@Ahmet Puslu

elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz ortalama 40 km/h sizin için uygundur sanırım o seviyeye ulaştığımızda umarım birlikte padallarız...ki o zaman süre 5,5 saat e düşecek sanırım sizin için uygundur...

Takıldığım nokta şu ki,

Gitmeyenler için bu yollar inanın düz değil :D

Bu ortalama olayına takılmamak gerekir diye düşünüyorum

@Ahmet Puslu

@Ahmet Puslu

Arkadaşın sorduğu sorudan sonra verdiği cevaba göre espri yaptığını düşünüyorum beyler.Fazla takılmaya gerek yok bence...

Sunday Dec, 6
Sunday Day
Cloudy, becoming breezy in the afternoon with occasional rain and drizzle
High 16°C
RealFeel®: 12°C

Hava durumu biraz daha iyiye gidiyor gibi....

katılımda bulunan arkadaşlara başarılar dilerim
bizi resimsiz bırakmayın

6 Aralık Şile 180 Km.

Buluşma yeri : Bostancı Adalar Vapur İskelesi
Buluşma saati : 08.00

(link)

Şimdilik..

1-Evren
2-Yener
3-Kertman
4-Şevket
5-Kemal
6-Mehmet Karaçam
7-Reha Genç
8-Borab
9-Kenan Arpaç

Sunday Dec, 6
Sunday Day
Cloudy, becoming breezy in the afternoon with occasional rain and drizzle
High 16°C
RealFeel®: 12°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: NNE at 20km/h

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@porter3434
200 km'lik mesafede 20 km'lik bir hiz ortalamasi tutturmak cok kolay bir sey degil, hele birde inisli cikisli bir yolda daha da zor.

Evren'in dedigi gibi arkadas biraz esprili yaklasmis.....

Pazar gunku turda bence 20 ortalama tutturmaya calismak yerine, enerjiyi tasarruflu kullanip istikari korumak daha onemlidir....

@porter3434
Evet acute weather'a gore yagis olasiligi % 0 olmus. bir iyiye gidis var...

Super olacak insallah

@porter3434
Walla ovunmek gibi olmasin ama ben GPA'da (300 km) 20 ortalama tutturmustum ki epey zorlu tirmanislar (Mazi Rampasi, Kultak Rampasi gibi) vardi.

Pazar gunu 24-25 ortalama tuttururuz bence de......

@porter3434
ben rampanin her turlusunu severim.....

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
aranızda 20-25 ortalamayı tutturamayanlar olabilir onları bekleyin derim
yoksa size yetişeceğim diye çatlarlar sonra
artı güzergaha baktım benim gittiğim yollar onlar ayrıca size şunu söyleyeyim kurtköy stabilize yolu inişli çıkışlıdır artı ordan bıçkıdereye gidene kadar acaip rampalar var artı bıçkıdeye girmeden ulupelite gidene kadar öf anam öf dedirden rampalar artı özellikle ulupelit köyüne gelirken eğim en az orda 12 dir ona göre işiniz bayağı çetin artı birde gidişte indiğiniz inişler size dönüşte rampalar olarak gelecek bu yolu tepdiğim için bizim bülent kalp krizi geçirmişti

:D :D :D :D :D

evet hadi göreyim sizi

not
ballıcadan kurtköy stabilize yoluna dikkat yağmur çiseleyecek orda çamura bulanabilirsiniz

:D :D :D :D :D
:D :D :D

Geri