Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Scudo
gidip hemen dönülecekmi ; ve ortalama hız birde toplam sürüş zamanı ile toplam tur zamanını tahmin edebiliyormusunuz ?

@Ahmet Puslu

Sırasıyla soruları "kendimce" yanıtlıyayım.

1. Şilede 30 ila 60 dk arasında dinleniriz heralde
2. 20 km ortama çok rahat tuttururuz hatta 23.
3. 20 km/s den hesaplarsak 9 saat eder.
4. 9+1+1(extra ara dinlenmeler)=11 saat yapar.(min.)

Kısacası 08:00 da çıksak 19:00 da takrar bostancıdayız.

@reha genç

dostum reha geçen sene 15 nisanda ben tüccarbaşından şileye gittim arkadaşlarla yalnız dönüşte tuzladan trene binildi yani bana 166 km ye patladı
toplam 7.5 saatte işi bitirdik 3 gün sonra tek gittim toplam 206 km ye patladı canım çıktı tabi sabah 08.00 de evden çıktım akşamın 21.00 de evdeydim güzergah tüccarbaşı şile tüccarbaşı -206 km
genede zevkli idi 200 km yi aşan turlar bir günde bayağı riskli amma antraman yapılarak basamaklar teker teker aşılarak bu mesafeye vücut hazırlanır önce 180 yapılır sonra bir 200 patlatılır ama araya zaman sokulursa performans düşer senin anlayacağın bir günde 200 km olayı çalışmaya bağlı

Saol Kudret abi. Bu turu tamamlayamayacak kişi yok bu listede.Hayırlısıyla 19:00-- 20:00 gibi hepberaber Bostancıdayız.Kal sağlıcakla.

@reha genç

ondan şüphem yok yalnız yağmur geliyor ona göre yağmur çamur dinlemeden gideceksiniz iptal miptal anlamam ensenizdeyim ve bu topiğin takipçisiyim ona göre derim
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@kudu

Son duruma bakıp hep beraber değerlendireceğiz ...Gereken ne ise o gerçekleşir.İlgine teşekkür.

@kudu

göz göre göre sağanak yağmurun altında pedal çevirecek kadar amatör arkadaşlarda yok bu listede hava müsait olduğu sürece sürüş gerçekleşecektir...hızımıza yetişebilecekseniz takibe devam edin..;)

@Mehmet Karaçam

ben anlamaz hocam
pazar yağışlı havada gideceksiniz ben bu pazar erikliye yağmur çamur demeden gideceğim 14 kasımda kartepeye 1640 a çıktığımda kar vardı ve çiğ yağıyordu allahın beton çamurları ile savaştım inerken dondurucu soğuk yedim
bilgin olsun

@porter3434

evren hoca milleti fişekle bakalım yağmurdan kaçmak yok
kılıçkayanın offroadlarında neler yaptık hatırla tekrar gideceğiz kışın
hehehehehehhe

@Mehmet Karaçam
Arkadaslar,

Hava durumu tahminkerinde en guvenilir kaynak olan "acute weather"a gore Pazar gunu hava 15 derece ve kapali olarak gosteriyor. Saat bazinda detayli tahmine gore, sabah saatlerinde bulutlu kapali olan hava oglen parcali bulutluya donuyor. Simdilik yagmur yoö gorunuyor, gun icinde yagmur yagma orani % 10.

Ozetle, yagmur yagmasada gunes olmayacagindan hava soguk olacaktir. Bu nedenle saglam giyinmekte fayda var. Termal iclikler, windstopperler unutulmasin........

Bu tura katilacak olan arkadaslarin tumu icin 200 km cerezdir.....

@Yener ER

Yener hocam durumu yukarıda özetlemiş..Aynen katılıyorum.%80 yukarıdaki tahmin değişmeyecektir.Ciddi sağanak yağış olmadığı müddetçe turumuz güncelliğini korumaktadır arkadaşlar...

Evren

6 Aralık Şile 180 Km.

Buluşma yeri : Bostancı Adalar Vapur İskelesi
Buluşma saati : 08.00

(link)

Şimdilik..

1-Evren
2-Yener
3-Kertman
4-Şevket
5-Ali Emre
6-Kemal
7-Mehmet Karaçam
8-Reha Genç
9-Borab

Details for Sunday Dec, 6
Sunday Day
Occasional rain and drizzle
High 16°C
RealFeel®: 14°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: ENE at 14km/h
Wind Gusts: 32 km/h

helal olsun size valla.imrenerek izliyorum . pazar 180 km yol -pazartesi iş... inşallah kazasız belasız keyifli bir sürüş olur. gerçi kadroya bakıldığında keyifli olacağı kesin:)

6 Aralık Şile 180 Km.

Buluşma yeri : Bostancı Adalar Vapur İskelesi
Buluşma saati : 08.00

(link)

Şimdilik..

1-Evren
2-Yener
3-Kertman
4-Şevket
5-Ali Emre
6-Kemal
7-Mehmet Karaçam
8-Reha Genç
9-Borab
10-Kenan Arpaç

Details for Sunday Dec, 6
Sunday Day
Occasional rain and drizzle
High 16°C
RealFeel®: 14°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: ENE at 14km/h
Wind Gusts: 32 km/h

evrencim babamı yalnız bırakamıyorum ama sana özelden yazdım eğer durumda bir değişiklik olmazsa maalesef katılamayacağım en geç cumartesi öğlene kadar buradan ve özelden sana bilgi vericem teşekkürler

@porter3434
Vay vay vay kodroya bak.... Kenan Arpac deli fisek te katiliyor aramiza ha!!1

Ekibin hepsi ruya takimi gibi oldu......

Insallah super bir tur olacak...

Geri