Scudo Sports

NonStop Pedals - Anadolu Yakası

Scudo
@kertman
Su sogugu hissettirmeyen seylerden degil mi abi..

geti getir....:)

• Beğen
Tepkiler: kertman
@porter3434
Gunaydin...

Walla nerede duracagimizi kestiremiyorum......

@Yener ER

Biz bu işi denemeden bilemicez galiba.Acaba her ihtimale karşı rotayı laleli tarafına mı çevirsek?

• Beğen
Tepkiler: kertman
Heh he he he....Bırrr.Karla karışık diyor beyler....:)

Breezy and cooler with rain mixing with snow
High 10°C
RealFeel®: 7°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: WNW at 25km/h

@porter3434
Bu hava durumu tahmini Pazar icin mi?

@Yener ER

çok teşekkür ederim sürüşün keyifli olması için gurubun içinde çok fazla performans farkı olmamalı yazın neysede kışın bu çok önemli uzun turlarda ortaya çıkacak 10 ve üzeri dakikalık farklar sorun olabilir arkadakini beklerken soğuyabilirsiniz hem vucut hemde keyif olarak bu pisikolojiye bürünüpte tura öyle motive olmak gerekir

şu sıralar uzun turlar düşünmüyorum ama 100+ turlarda yüksek performans hoşuma gider
ben gurubunuzun isminden istinaden sizi takip etmeye başladım ama 150km lik turda 2 saat dinlenme pekte non-stop omamış gibi geldi bana.....
neyse önümüzdeki günlerde görüşmek dileğiyle...

@Ahmet Puslu

Yukarıda söylediklerinize katılıyorum.Bu nedenle gezi (Sosyalleşme içerikli) turlarından farklı olarak biraz daha tempolu turlar (Spor amaçlı) düzenlemek üzere NonStop Pedals ortaya çıktı.Çeşitli nedenlerden dolayı bir süredir aktif değildik.Grubumuzu tekrar canlandırabilirsek grup içinde belli bir performansın rahatlıkla yakalanabileceğine inanıyorum.Bir kaç uzun tur sonrası grup performansı ve amacı pekişecektir.Müsait olduğunuz zaman sizleri de bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@porter3434

Kertman gelecek,sıcaklık artacak...Ateş bile basacaakkkkkkkk....:D

Ülen ben sudan kaçtıkça,su üzerime üzerime geliyor...Geçen Pazar yağmur,bu Pazar sulu sepken...Ahhh Yener ahhh...Senin ahın tuttu galiba...Ne yapsam kaçamayacağım bu sudan...:(

@kertman

arada sırada çayınızı içmeye gelirim bu topiğe
yahu bir neskafeniz yokmu sütlü arkadaşlar ben pazar günü viaporta gideceğim ralli yarışlarını seyredeceğim bu arada 65 km hızla rüzgar esecek sahilde öğleden sonra sağanak var amma gideceğim artık ne yapalım başa gelen çekilir

@kudu

65 km. rüzgar bana biraz asparagas geliyor kudu bey.!!!

Rain and drizzle; breezy in the morning
High 10°C
RealFeel®: 4°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: NNW at 22km/h

Şile'ye gittiğimiz gün 25km/h rüzgar olduğunu düşünürsek.....Yarında ölmeyiz herhal.:) :) :)

Geri