Scudo Sports

'' nonstop garipçe and bedava çay-17-24 haziran ''

bu hafta garipçe varmı kudret abi son durum ne

Scudo
@bahtiyar közen

anadolu yakada kalabilirizde belli değil ct sabahtan haberleşiriz forum giderse orta kanal bahtiyar..

erkan, bahtiyar pazar sabahı yeğen gelecek dükkanında tadilat var yardım edeceğim pazar sabahı mesaj atarım gene .....17 sinde bi olay olmayacak gibi genede kesin durum pazar sabahı belli olur bura giderse orta kanaldan mesaj atarım sana bahtiyar 24 üne bilare ayar çekeriz...

zorlamaya gerek yok kudret abi benimde evde tadilat var cumartesi beykoz kaçamağı yaparım garipçeyi başka tarihe erteleyelim

@bahtiyar közen

24 üne olur,,,,ama sen gene bi orta kanala bak sabah vakti yeğenin durumu belli olmaz hafta içinede atar olayı sabah orta kanala saat 06.00 da mesaj düşerim bura sağlam ise burayada bi mesaj atarım ..

son durum yarın bi arkadaş ile kısa mesafe çalışması yapacağız bostancı kartal bostancı arkadaş çok uzun zamandır bisiklet üstünde değil öğle sonrası yeğene uğrayacağım, ayın 24 ü ya garipçe ya da kısa mesafe tuzla yapılır ağır tur 24 ünde bence olmaz ağır turlar 1 temmuz itibariyle başlayacak ve 8 temmuzda ağır tur olmaz ama 15 inde sıkı bir tavşanlı olacak,,,

@Kudret Kurtcebe

sabah erken- 7 civarı gibi çıkarsanız aynı güzergah+ kayışdağı planlıyorum kudret abi

@muradcaglidil

saat tam 07.00 de arkadaş benim eve uğrayacak erenköyden geleceğiz bostancıya 3 km felan ordan kartal sonra bostancı arkadaşı öne koyacağım ben onu takip edeceğim ,,,,

@Kudret Kurtcebe

mesajını görmedim, erken yatmıştım, sabah 6 gibi çıktım.bugün çok sayıda bisikletçi ve koşan gördüm.hoş bir durum.
uzun turların yolunu özleyeceğiz. bir arkadaş önümüzdeki hafta pazar günü için kartepe çağrısı yapmış.
evdeki kadının izin durumunu ayarlayabilirsem katılmak isterim.siz düşünür müsünüz?

@muradcaglidil

çok sayıda bisikletçi genelde sabihaya kadar giderler,sabah bizde gördük gidenleri, dostlar bana 08.00 de geldi 3 kişi idik uzun bi ara veren dostlar genede iyi gittiler.....kartepe çağrısı yapan dostumla sahilde karşılaştık bolca muhabbet ettik yalnız bisikletinde gereksiz aksesuarlar var idi ,kartepe her şekilde zor bi tur murat , sıcaklar başladı kartepenin zamanı bence ekimdir ve mayıs ayıdır eylülde dahi havalar sıcak olur.evet kartepe senede bi adet yapılacaksa en iyi aylar mayıs - ve ekimdir onun dışında hem sıcakta hemde soğukta kartepe çekilmez....tren yok mesafe uzun güneydende gidilse iş zor kuzeydende zor çok gidiş alternatifi var ama hepsi zor ve 200 km in üstünde bi olay...en güzel gidiş şekli gidiş ve dönüş farklı olan tuzladan pendik kurtköy sapaktan eski ankara asfalttan direk molla fenari ve çene dağından aşağı izmite iniş ordan maşukiye ve ve 18 km tırmanış ve suadiyeye iniş ve sapancadan direk izmite izmitten dönüş dilovası gebze ve tuzla ideal tepe toplam 273 km yi aşar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dediğim gibi mayıs ayı geçti ekime bakarız,,,,,,,,,,,,,,,,ve yukardaki güzergah tam ring olarak ideal ......

haftaya hafif bi tur çünki şile geliyor yolda ,,dudulludan benzinciye tahminimce 60 km var erkan gene km yi sıfırlar benim bu km olayı kötü oldu sıfırlamıyor göztepe benzinciden şile benzinci 63 km yazıyor idi....o benzinciye 1.5-2 saatte ulaşırsak şık olur zati ben çıkış saatini baz alacağım 07.15 çıkarsak saat 09.15 de benzincide olursak çok şık olur böylelikle dönüş için ahmetli ve ulupelitte epey zaman kalıyor ahmetlinin ve ulupelitin sessiz yolları ve bıçkıdereye giden ve bıçkıderen sonra göçbeyliye giden yollarda araç yok orada tabiat ve biz varız ,,,,,adım başı çeşme var su alacağız mecburen .....tavşanlı yolundada çeşmeler mevcut ,,,,,,evet ayın 24 üne ya garipçe deriz ya da kısa mesafe beykoz der ayar çekeriz......

@Kudret Kurtcebe
hangi tarafa gidiyoruz kudret abi bu hafta

@bahtiyar közen

garipçe artık evet fazla bekledi ben üsküdara gelirim saat 08.30 da motor iskelesinden beş dakikada geçeriz.....

(link)

ısı 33 derece,,,,,,rüzgar 30 km oldukça hızlı ve kuzey doğu giderken duvar olacak....dönüşte yandan vuracak maslaktan yukarı hep yandan bazı yerlerde itecek 30 km fazla bu pazar 45 km lerde idi................

alo ozan,,,,,,,,,,
24 haziranda garipçede olman yararına hafif antreman olacak böylelikle 1 temmuza şile de hazır olursun ferdi olarak ..uzun zaman boşladın gerçi senin gibi anadolu yakadan pedalşör yok azimli olman yeterli senin gösterdiğin azmin onda birini anadolu yakadaki pedalşörlerde göremiyorum özellikle cem şentin 85 kiloya düştü biliyorsun cemo bıçkıdereye geldi helal olsun ona ben zoru seven adamları severim işin kolaycılığını sevmem zor bizim işimiz ne pahasına olursa olsun kendimizi sakatlamadan zor etapları devirdik dahada devireceğiz 7 yıldır devirdiğim zor etapların haddi hesabı yok üç bisiklet eskittim dahada eskitirim ..............

garipçe...

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan

tempo süratli olur buluşma yeri saat 08.30 üsküdar motor iskele önü....sarıyere kadar topuklamaca..sarıyer içinden direk garipçe............bedava çay ..........15 dakika mola dönüş maslak a ve zincirlikuyu ve beşiktaş...

garipçe... liste güncelleme...

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan

tempo süratli olur buluşma yeri saat 08.30 üsküdar motor iskele önü....sarıyere kadar topuklamaca..sarıyer içinden direk garipçe............bedava çay ..........15 dakika mola dönüş maslak a ve zincirlikuyu ve beşiktaş...

daha erkene alalım güneş erken doğuyor kudret abi üsküdar motor iskele önü 07:30 yapalım

@bahtiyar közen

o.k bahtiyar, yav arkadaş bu ozan gene boşladı burayı bu pazar gelmesi lazım .....hazırlık yapması lazım şile öncesi...

Geri