Muhammet Galata
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 151
- Bisiklet
- Giant
Arkadaşlar ürün 29 ekimde alındı bir kaç kere bisiklet sürerken ve spor salonunda giyildi tam bir ay oldu diyebilirim tertemiz, ayrıntılı ve bilgi verme açısından kendi fotoğrafımı koydum, nike her ürününde olduğu gibi etiketleri çok olduğu için kesmek zorunda kaldım ilk resimde mevcuttur
Bazı internet sitelerinde ürünün özelliklerini fiyatlarını görerbilirsiniz reklam olabilir diye vermiyorum fakat nike vapor tişört diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Ürün M bedendir benim boyum 180 cm, boyunuz 170-188 cm aralığında ise tam oturacaktır
Üzerinize giydiğiniz zaman dikiş yapısını hissetmiyorsunuz DRİ-FİT kumaş teknolojisi kulalnılmış bisiklet sürerken spor yaparken rahatlıkla giyebilirsiniz teri uzaklaştıran bir yapısı var
Ürünün fiyatı standarttır mağazalarda ve internet sitelerinde 94 TL ye satılmaktadır
Ben 55 TL ye vericem kargoda bana ait
İletişim: 0546 2555865 Muhammet Rüstem Galata
(link)
(link) (link)
(link)
Bazı internet sitelerinde ürünün özelliklerini fiyatlarını görerbilirsiniz reklam olabilir diye vermiyorum fakat nike vapor tişört diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Ürün M bedendir benim boyum 180 cm, boyunuz 170-188 cm aralığında ise tam oturacaktır
Üzerinize giydiğiniz zaman dikiş yapısını hissetmiyorsunuz DRİ-FİT kumaş teknolojisi kulalnılmış bisiklet sürerken spor yaparken rahatlıkla giyebilirsiniz teri uzaklaştıran bir yapısı var
Ürünün fiyatı standarttır mağazalarda ve internet sitelerinde 94 TL ye satılmaktadır
Ben 55 TL ye vericem kargoda bana ait
İletişim: 0546 2555865 Muhammet Rüstem Galata
(link)
(link) (link)
(link)