Scudo Sports

nihayet yol bisikletim focus variado 3.0

valla çok iyi görünüyor normalde ben pek sevmem yol bisikletlerini ama beyaz gerçekten çok iyi gitmiş...

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Scudo
@emrahozkan

Ben okula gidip gelmek amaçlı, yazın uzun-kısa turlardarda kullanacağım bir bisiklet arıyorum. Birçok araştırmadan sonra specialized sirrus sport 2013, Scott metrix 30 2013 veya trek fx 7.3 2013 arasında kaldım. Ankara da hangisini bulabilirsem alacağım. Eğer Ankara da bu bisikletleri satan bir yer vardır. Diye umut ediyorum . Yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler...:)

@Deniz Baran

www.bisikletgungorler.com , ankarada fx bulabileceğin bayi... scott için www.erdoganlarbisikler.com buraya bakabilirsin, specialized bulamazsın ankarada... Bana sorarsan trek fx al derim, kullananlar çok memnun, her türlü tur ve ulaşım aracı olarak kullanılır...

Muhteşem valla! Sadelikteki güzellik bu olsa gerek. Hayırlı olsun.

• Beğen
Emrah Bey hayırlı olsun, kazasız belasız pedallamalar :D ben de bu modeli düşünüyorum bakalım :)

• Beğen
ne söylenebilirki çok güzel, zaten bu focus un tasarımları çok güzel, yakından daha bi güzel, bol pedallı günler..

• Beğen
şahane kazasız bol pedallar

merakım concept jantlar da herhangi bir sorun yaşadınızmı yada memnunmusunuz kısaca öyle sorayım

Aynısının tıpksı bende var, antrenman bisikleti olarak ideal ve lastikler, jantlar ve aynyı değiştirebilirseniz sağlam bir yarış Bisikleti olmakta, şahsen her iki amaç için de kullanımından memnunum. Bol pedallar.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Geri