ng600 vs ng450

fırtına

Üye
Tepki
0
herkese merhaba.

uzun zaman sonra yeni bir bisiklet almaya karar verdim ayırdığım bütçe 300-400 arasıydı, bisikleti çok fazla arazide zorlayacağımı düşünmediğim için donanımı düşük de olsa salcano nun ng600 modeli işimi görür gibi geldi ama

boyum 1.67 bu nedenle ng600 17.5" kadrolu olduğu için ergonomik olarak zorlanırmıyım, bu nedenle 16" kadrolu ng450 düşündüm ama arada 100 ytl fiyat farkı var , kadro boyu çok profesyonel olmayan kullanımda benim için çok şey farkettirir mi.? (açıkçası o 100 ytl bana dokunabilir ama değer derseniz zorlayabilirim :) )

bir de adana da bayi aramaktansa internetten sipariş vermeyi düşünüyorum

hepsiburada da
ng600 330 ytl
ng450 440 ytl

bir de ticaret merkezi.com.tr diye bi site var hiç duymamıştım daha önce fiyatları çok daha uygun ama açıkçası güvenemiyorum, bu site ile tecrübesi olan varmı

teşekkür ederim

Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Sırf boyun için bile NG 450 tercih etmelisin eğer ikisinden başka bir alternatif düşünmüyorsan ;).

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Bu arada unutmadan bir konu daha var. Daha iyi hizmet, sorunsuz alışveriş ve daha iyi teknik destek için bisiklet, bisikletçiden alınmalı diye düşünüyorum. Çünkü bunun montajı, arızası vs gibi önemli konular var.
Nasılsa hiç birimiz otomobil alırken gidip de internetten sipariş vermiyorsak, bisikleti de aynı şekilde almak gerekir diye düşünüyorum. Yakınlarda bayi olmasa dahi telefon ve/veya mail vs ile yine bir bisiklet firmasından sipariş edilebilir. En azından onlar montajını yapıp da test edeceklerdir...

bisikletcanavari

Forum Bağımlısı
Tepki
1.243
Kesinlikle dogru.Bisiklet bisikletçiden alınmalı.Bu işin satış sonrası hizmet boyutu çok önmeli.BEn bu konuda oldukça dikkatli davranmaya çalışrım.HEmen evimizin kenarınma market olmasına karşın ben yinede biraz uzagındaki fırına gidip ekmek almayı tercih ederim :D

Biisklete gelince.Fiyatına göre alınabilecek bir bisiklet ama biraz daha paranzı olsa daha iyi birşey daha iiy olurdu diye düşünüyorum (biraz garip bi cümle oldu :) ) KAdrosu gayet iyidir aynakolda ve ön viteste ayar kayarsa ön vites geçişlerinde problem yaşamanız kaçınılmazdır.Ama bilinçli kullanımda ve aşırı sert binilmezse uzun yıllar verdiginiz paranın hakkını verecxektir diye düşünüyorum...
Not:ng 450 için konuşuyorum....

sleepy99

Üye
Tepki
0
geçen 2 aylık sürede bisiklet aldınız mı bilemiyorum ama, boyunuzu göz önüne alınca ng600'ü tavsiye etmem. kadro boyu çok yüksek ve maalesef aynı model için çe$itli kadro boyları seçenekleri mevcut değil.

bu yüzden 110 ytl fazla vermemek için ng600 alacaksanız bence salcano'daki ba$ka modellere bakın, zira yüksek kadro boyunu kullanırken zorluk ya$ayacaksınız. bu sorluğu $öyle de hissedebilirsiniz. bisikletin üstüne çıkın ve kadroyu iki bacağınız arasına alıp ayaklarınızı yere basın. görüleceği üzere kadro, en nazik bölgenize dokunuyor. i$te bu yüzden bisikletten inerken/binerken bile sorun olacak demektir.

benim ng 450'm var ve tavsiye ederim :)

@fırtına

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
640
Merhaba, eğer hala bisikleti almamışsanız, aynı ikilemde kalmış biri olarak şunu söyleyebilirim: Eğer bütçeniz imkan veriyorsa NG450 daha iyi olur. Benim boyum 1,62 ama ekonomik sebeplerle ng600 almak zorunda kaldım. NG600'ümle gayet mutluyum ama sanırım NG450 nin amortisör leri daha iyiydi ayrıca kadro boyu da daha uygun size. Ama ekonomiyi zorlayacaksa NG600'ün kadro boyu çok sorun teşkil etmiyor.

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Merhaba, NG 350'nin üretimi durduruldu biliyorum fakat özellikle aradım, buldum ve aldım. bu hafta sonu kullandım çok beğendim.

Bu konuda düşüncelerinizi duymak isterim nasıldır? özellikle bilmem gerekenler var mı?

teşekkürler...

tertip21

Aktif Üye
Tepki
51
ng 450 tavsiye ederim ng600 e göre bnde n 450 kullanıcısıyım ...