O kadar teklif ettim zaten suluk kafesi monte etmek bile sorun o kadroya. Ama şimdilik kendi kadromu boşa çıkarmak durumunda kalabileceğim için çünkü zımpara yaptım ve boyanması gerekecek aynı masraf kendi kadromda ng650 kadrosu ayarıdna duruma göre anlaşırsam onu almayı planlıyorum bir süre idare edeceğini umarak.
hocam ikinci el 2010 ng650 için sizden 70-80 tl istersen hiç gerek yok burda sıfır carraro kadro 90-120 arasında satılıyor. ha carraro nun iyi kadrolarından mı değil ama dediğiniz gibi iş görmelikse amacınız o kadarını yapar
Aslında bir tanıdıkta kullanmadığı ng650 vardı kadroyu satın almayı teklif etmiştim oda satma taraftarı değildi gerçi 50 tl önerdim çürüyeceğine alayım kullanayım diye bu teklifte bulunma sebebim kendi kadrom corvette ümit bisikletin getirttiği aslında çok çok hafif bir kadro ama krom nikelaj kaplamaydı ikinci el almıştım bir çok yerden sökülme yapmaya deforme olmaya başlamıştı çizik içindeydi dedim zımpara yapayım sonra işte maliyet açısıdnan acaba ng650 kadrosu mu alsam boyama derdinden kurtulurum diye düşündüm ama neyseki otoboyacıyla 30 liraya tek renk konusunda anlaştık. Şimdilerde metalik gri, mavi , kırmızı arasında kararsızım. Bu arada ng 650 kadrosu konusunda bu konuda ışık tutmuş olur diğer meraklı arkadaşlara