Scudo Sports

NG 650 ile ilgili paylaşımlar ve sorular

Bicyle

Aktif Üye
Tepki
35
Bisiklet
Salcano
Ng 650 kulanıcısıyım ve burada bilgi paylaşımı yapa biliriz diye düşündüm

Scudo
memnun musunuz ? şu an almayı düşünüyorum :)
eksikleri ne, nelerden rahatsız oluyorsunuz neler hoşunuza gitti ?

Ng 650 değil en azından bir astro diyorum maşa kilidi ciddent şart.

açıkcası şuan kendim kulanıyorum bazı parçalarını değiştirdim tabi bendeki mekanik disk hidrolik diske çevirmeye planlıyorum o yüzden alırsanız hidrolik alın derdim ama bendeki 2013 ve 2014 yılında aldım yani benim görüşüm salcano 2014 yılında boyayı bozdu o yüzden salcano ng 650 tafsiye etmiyorum üstündeki bütün parçaları değiştiriyorum ben mesela ama bütçenizi söylerseniz size bisklet önere bilirim

şöyle bir durumum var. bisikleti de kendimle birlikte geliştirmek istiyorum. ilk defa sürmeyeceğim turlara falan katıldım ancak profesyonel olarak ilk olacak. şimdi gidip de sıfır 2000 liralık bisiklet almak istemiyorum. 400-500 lira (belki bulamazsam bu 800 tl ye kadar da artabilir) hidrolik disk fren (görnümden daha önemli) ilk iki tercih sebebim. 330 liraya ikinci el (epey ikinci eldi. kozmetik olarak epey kötü durumda kron 150 bulmuştum) hidrolik değil diye almadım

bisikleti geliştirmeyi düşünüyorsanız ng 650 upragade ye uygun mesele forumda bir arkadaş yapmış (link) benim hedefimde yavaş yavaş buna benzetmek ama 2013 bulabilirseniz alın derim (link) bu olabilir mesela aradınız bütçeye yada bu (link)

birkaç yıla aldığım bisiklet ne olursa olsun komple değişmiş olacak büyük ihtimalle :) bu kadar araştırma yapmamın tek sebebi kendimi garantiye almak. işim çıktı maddi durumumda kötüleme oldu bisikletten soğumadan sürebileceğim bir bisikletim olsun istiyorum

ng 550 önere bilirim hepsiburada .com dan 598 tl ng 650 nin v fren fiyatına ng 550 alabilirsiniz sadece maşayı değiştirmeniz sizi baya bir tatmin edecektir diye düşünüyorum .

Geri