Scudo Sports

NERO'dan Sevgilerle...

Scudo
@Recep TOPAL

Ağırlık yönünden çok hafif olduğunu söyleyemem.
Üzerindeki ekipmanlar hariç yaklaşık 14,5 Kg kadar

40 Km/H üzeri uzun süre rahat gidilebiliniyormu. Malum 26 İnchten büyük lastikler ve ince....

Güzel bir bisiklet.Rengi çok güzel görünüyor.İyi günlerde kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
@turanza

Bisiklet 35- 40km/h civarında çok rahat gidiyor ama ben genelde o hızda pek kalamıyorum. Rüzgar durumunda görede tabi değişiyor. Ben düz asfaltta 50km/h gördüm. Yokuş aşağı hızlanma yönünden çok başarılı geçen 63km/h gösteriyordu rampadan inerken :D

@mcqueen93

Sağol Baran bisiklet eskidi ben resimleri yeni koydum:D Barendler iyi oldu. Biraz büyük gibi ama benim makinada büyük olduğundan pek sırıtmıyor, güzel durdu.

@yunus arslan

Evet biraz ağırlığı var ama genelde asfalt yolda kullandığımdan sorun yaratmıyor. Rampada biraz yüklenmek gerekiyor. En düşük vitesi dağ bisikletlerinin 3. vitesi gibi denk gelmekte:D

Güle güle kullan..

Üzerindeki maşanın markasını veya resmini çekip burada yayınlayabilir misin?

Banada böyle bir maşa lazım.. 28 inç değil mi o teker?

Güzelmiş bisikletiniz...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
@geotechme

Dostum zaten genelde şehir bisikletleri 28" olur. Birde benimki Hybrid tip yani tam şehir bisikleti değil. O yüzden bozuk yollarda da mümkün mertebe şehir bisikletine göre performansı daha iyi. Birde yollarımızın durumu malum asflat demeye bin şahit ister. Bende tercihimde bunları dikkate aldım. 1000 km üstünde yol yaptım vede ciddi bir sorun yaşamadım.

@Tolga Ayla

Dostum jantlar 28" onun dışında maşa sormuşsun. Maşa RST marka travel tip.
Amartisör biraz sert onun dışında açma kapama kilidi ve sertlik ayar imkanı vardır.

Geri