Scudo Sports

-Nereye?___-Akören' e piynirli börek yemeye. :)

Süper hatta müthiş:D bir geziyi kaçırdığım için yine üzgünüm... Fotolar muhteşem bu güzelliği bizlere de yaşattığınız için teşekkürler..Ama bu kadar da güzel olmazki piynirli börekler filan :D .. ayaklarıza,pedallarınıza sağlık...En kısa sürede görüşmek üzere inş..

Scudo
@Faruk ÇUBUKCU

Bmx'e baktın da, göremedin ortada deeee mi Faarettin? Haa, deeee miii?

Sen de Drag'ı alınca Trek'i hemen Bmx yapıverdin ha bu arada.

Kestel'e gitme planım var, isteğim de var Faruk. Bakalım be, inşallah. :)

ayağınıza sağlık.

buradan sormak doğru olur mu bilmiyorum ama şu drag kullanan arkadaş drag dan memnun mudur, değil midir öğrenmek isterdim.
ayrı bir başlık olarak böyle bir konu var yeterli bir yorum yapılmamış.
yol bisikleti almaya niyetim var. bir iki yorum yapsa karar versem.
özel mesaj yazamadığım için buradan sormak zorunda kaldım, kusura bakmazsınız umarım.

kolay gelsin

@Bugsbunny

İnşallah :) Trek'in yerini bişey tutmaz biliyorsun ilk göz ağrısı benim için :) İnşallah bu hafta sonu gidelim de bmx'ler hasret gidersin. :)

@can ayan

Ben memnunum. Fiyatına göre bence çok iyi performans gösteriyor. Keza ağırlığı da tatmin edici. Yani Giant Defy4 almayı düşünüyordum fakat tercihimi Drag'dan yana kullandım pişman da değilim. Tavsiye ederim. En azından fiyatına göre çok iyi bisiklet bence.

ilgilendiğin için teşekkür ederim. sanırım tavsiyene uyacağım.

eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Faruk ÇUBUKCU

Drag konusunda seni etkileyen biri olmuş olabilir mi :)

@Faruk ÇUBUKCU

Sabah evden çıkınca bugün lastik patlamasa diye içimden geçirdim dua yerine geçti herhalde :D Haha.

Allahın adaletinden şüphe olmaz ladikte ben akörende sen

• Beğen
Fatih bey,
Ellerine ve gören gözlerine ayrıca da pedallarına sağlık fotğrafların çok güzel. Bu arada Mesut Hocamı da zahmetten kurtarmış oldun. Buradan katılan katılamayan bütün atkadaşlara sevgilerimi sunarım.
DEDE

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
vay vay ekip harika,fotoğraflar süper,anlatımda yerinde daha ne diyebilirimki.
devamını bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
çok güzel bir gezi çok güzel bisikletler fakat en önemlisi börek :D ama mustafa abimizin bisikletinin çamurlukları biraz kötü görüntü yaratmış gibi

• Beğen
Geri