Scudo Sports

Neil Pryde Diablo,American Classic Carbon 58 Tubular, Sram Red 22, FSA K Force Light

Ozzgurr

Forum Bağımlısı
Tepki
1.613
Neil Pryde Diablo yakinda Sram Red 22 ve AC Carbon 58 tubular set ile kurulacak. Telefon ile cektigim resimler (benim bisikletim) net olmadigi icin fikir vermesi icin baska bir Diablo'nun resimlerini ekledim fikir vermesi acisindan nede olsa Turkiyede pek bilinen bir marka degil.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
renk uyumu harika olacak gibi duruyor kadroda çook tatlı, merakla bekliyorum:alkis:

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Cok guzelbir bisiklet olacak, bekliyoruz sabirsizlikla..

• Beğen
Kadro'ya bayıldım :rolleyes: Çok güzel bir bisiklet olacak :)

• Beğen
Kadro demissiniz ama bu bildigin yagli boya tablo.

• Beğen
Çok atak birşey çıkacak belli ki, sağlıklı sürüşler dilerim Özgür. İki jantta da birkaç tel beyaz, bir fonksiyonu var mı yoksa görsel mi?

• Beğen
Bunlarin bisiklet yaptigini ilk defa görüyorum. Bir sey daha ögrenmis oldum sayenizde! Sanirim bu dalda da basarili bir bir üretimdir. Bitince görelim ve ona göre yorum yapalim. :) Basarilar!

• Beğen
Harika görünüyor.:in: o kadronun arka çatalı, marka yazılarının azlığı, renk uyumu...
hele o tubular jantlar. binmesi bir kenara seyretmesi bile bir zevk.:)
ben bir tek içten kablolu olmamasını beğenmedim.
şimdiden bu mermi gibi bisikletle keyifli sürüşler dilerim.
(tubular jantın kullanım tecrübelerini bekleriz artık)

• Beğen
Özgür pes dogrusu, nerden buldun bu kadroyu ya. Cok güzel demek azkaliyor, muhtesem bir kadro. Hayirli ugrlu olsun, toplamayi biraz hizlandirda ortaya nasil bir canavar cikacak, görelim.:)

• Beğen
Tesekkurler Yusuf, beyaz teller dekoratif amacli yapilmis. Madone'da AC 420 Aero 3 clinher kullaniyorum o versiyonda aralarda kirmizi teller var.

@ihtiyar

Ruzgar sorfunden sonra BMW dizayn takimi ile gelistirdikleri bisikletler United Health Care takimi ile cok yaris kostu aslinda demek ki gozunuzden kacmis. Bende sabirsizlikla Sram seti bekliyorum, selamlar.

Murat aslinda bu kadro aylardir kutunun icinde bekliyordu, butun parcalarini karbon yapacagim selesi, matara tutucusu, pedallari dahil.

@MEHMETALİ

Tesekkurler Mehmet Ali. Bir alt modelinde (Alize) kordonlar icten geciyordu ama Diablo daha hafif ve agresif oldugu icin bu versiyonu sectim. Diger bisikletimde kordonlar icten geciyor, estetik disinda bir avantaji yok sanirim Diablo'da kordonlar beni rahatsiz etmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
bende bu markanın yelken direği ürettiğini biliyordum... ama bisiklet kadrolarınında çok iyi olduğunu duydum. bitince çok fena olacak gibi :)
ama şu karbon sele olayına bir türlü sıcak bakamadım Özgür rahatlığından ziyade görüntüsü çok soğuk geliyor bana nedense :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve Ozzgurr
@yucel gulesenoglu

Sele karbon olacak derken aslinda selenin borularini ve sele minderinin altindaki parcayi demek istemistim , minderli S-Works selem hazir :)

Kadro, renkli şekerlere benziyor. tuhaf bir albenisi var, şimdiden hayırlı olsun.

@Ozzgurr

Merak edip biraz arastirdim. Neil pryde kendi üretimi seleler de varmis. Bisikletleri de büyük cogunlukla TT aero dizayn. Koskoca almanca ebayde bir tane NeilPryde bisiklet bulabildim. :( Demek ki buralara pek gelmemis, piyasa zaten cok doymus durumda, sadece almanlarin kndi üretimi olan kac tane marka var, araya hollandalilar, fransizlar, italyanlar amerikalilar ...da girince adim atacak yer yok. Cinlileri hic saymiyorum.
Bu yüzden Neil Pryde üzerine fazla test de bulamadim. Sadece (link)i bulabildim. Hayirlisi olsun.

Bu arada bugünkü Cumhurbaskanligi Turu etabinda UHC takimina özellikle baktim. Neil Pryde kullanmiyorlar, benim kullandigim :) :)Wilierlerden kullaniyorlar. Demek ki degistirmisler. :) :)

• Beğen
Geri