Haklısın galiba Mesut Abi. Ama ben herzaman derim fotoğraf, fotoğraf makinesi ile daha zevklidir. 3 kiloda olsa 5 kiloda olsa zevki için taşınır. Ayrıca Behcet Abi sanırım S2 kullanıyor. Bi konuda gözüme çarpmıştı. Fotoğraflar harika.
Sevgiler...
Tuğrul Abi senin makinenin kalitesini biliyorum. Bi arkadaşım daha kullanıyordu A520'yi. Bence kaliteli bir makine.
Behçet Abi senin makineye gelince demekki yakınlaşmışım. S1 ve S2 nin kasası hemen hemen aynı. S1 3,2MP S2 ise 5Mp olması en büyük farkı. Birde zoomda fark var sanırım.
Fotoğraflar Canon kalitesinde olduğu için güzelliği belli.
Sevgiler...
Bisiklet ve foto keyfi bir arada
Tabiiiki çok profesyonel bir foto makinesine de gerek yok.
Objektifleri taşımak, terli terli değiştirmek zor olacaktır.
Bu anlamda 500-600 gr. ağırlığındaki yarı otomatik SLR kameraları tercih etmek doğru seçimdir.
Şefim, beni sadece foto çektiğine ikna etmeye gayret ettiğiniz o fotomakinası ile aynı zaman da telefon da konuşmadığınıza ve hatta mecbur kalınca dağda belde internete falan da girmediğinize ne derece eminsiniz acaba?
Sayın şefim, kabul buyurursanız bu bahsi daha fazla sürdürmeyelim lütfen, zira belki makinaların yetenekleri mahdut olabilir ancak ben sizin kapasitenizi gayet iyi tahayyül edebiliyorum elhamdülillah..
Saygı, sevgi ve hürmetlerimle..
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, kişinin saklıdır rütbe-i aklı eserinde..
Fontunu büyüttüğüm ve altını çizdiğim ifadelerinize samimi olarak katılıyorum. Eğer foto makinasının maliyeti, bisikletinkinin önüne geçerse eminim ki kişinin dikkatinde kayma, yolunda sapma olacaktır.
Eminimki sen o muhteşem ama muhteşem makrolarını çok çok daha güzel çekmek uğruna 5 kiloluk değil 55 kiloluk renkli FOTOKOPİ makinası da taşırsın yanında..
(şaka şaka; Sadece seni ne derece takdir ve gıpta ettiğimi ifade etmeye çalıştım ama sonradan yine mübalaha sanatına kaydığımı görüyorum )
Geçen sene yapmış olduğumuz bu gezinin fotolarına bakınca tekrar çok mutlu oldum, inşallah bu sefer de Delta Bisikletin İznik Gölü gezisine katılacağım.
Harikasınız. Başka söze ne gerek! Çok güzel bir gezi çıkarmışsınız bunaltıcı bahar sıcaklarına meydan okuyarak.
Ayağınıza sağlık. Ülkemin güzel köşelerini objektiflerinize sıkıştırmışsınız, bizler için...
teşekkürler.
esen kalın