@İsmet Enes ÇAKAR
Hocam ozellıkle senın cevabını beklıyorum!!
Bu gibi durumlarda, en iyisi biraz inattır.
O paraya motor vs alırım derseniz belki ikna olabilirler. Onlara bisikletin faydalarını, özellikle kaliteli, pahalı bisikletin getirdiği zevki anlatırsanızda belki bir çözüm olabilir.
İnat belkı ıyıdır de once tabıı aıledekı mutluluk onlar mutsuz olduktan sonra bısıkletın degerı kalmaz...
bisiklet ve yaşama etkileri hakkında gayet felsefi yaklaşın belki bir işe yarar
Olabilir de evde avukat abi var o bu felsefık yaklasımları yemez.
Kardeş, güzel bir amaç. Ama aile mutlaka doğruları söyler ve seni yönlendirir. Asla aksini düşünme. Aile’nin amacı senin geleceğin için okuman ve kendi Ayakları’nın üzerinde durma mantığıdır. Tabi, sende yurtta kalmanı, bisikletten uzaklaştırılmak olarak algılamamışsın. Bir aile asla bu konu için çocuğunu yurt vs. yerlere bırakmaz. Sen bence aileni dinle. Bisikletle ilgili illaki binmek istiyorum diyorsan, Normal bir şeyler al ve kendini tatmin et. Ama Güvenilir kişilerden al. Tanıdıklara danış yani.
Sen , Aileni dinle.Başarılar..
Valla dogru dıyorsunuz son sans bı kere daha soyleycgım olmazsa olmaz deyıp oturup kenara parayıda baska ıslere kullanabılırım!!
kardeşim bak bende calısıorum baya yuklu mıktada bısıklete para verdım kron xc4000 aldım aıleeme danısmadan ama bılıordumkı aılem cok kızıp bana kötu dvrancaklar aılem hep spor faalıyetım acısından bana destekcı olmadı ama ben ınadına hep spor yaptım. bısıkletı aldım ewe goturdum dedım hocam bana bunu bana verdı kullanmam ıcın onlar dedı emanet mal ı gotur falan sımdı bıse demıorlar yola cıktıgımda kızıolar antreman yaparken bakakalım zaman göstercek benım halımıde
Valla kardesım benımde eve bısıklet goturdugum zamanlar oldu emanet hemde gercek emanet senınkı gıbı uckagıt degıl hemen 1 saat sonra arkadasa gerı teslım ettırdıler.Kendım bısıklet aldım sattılar benım durum senınkınden daha fena