Scudo Sports

Ne varsa 771'de var! "6. sayfada günceldir"

Scudo
sevgili Barış sonunda jantları buldum ve aldım.. en kısa zamanda yeni alacağım bisiklet ile fotoğrafları eklerim manevi babasıda sen olabilirsen bisikletin :)
hatta adınıda barışmı koysam caba :))
çok saol yardım için...

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
güzel bisiklet kazasız belasız.... o jantlara uzaktan bakınca sankı hiç mıl yokmuş gibi gözükuyr olmasın

• Beğen
bisiklet süper cantlar harika ama böyle iyi bi bisiklette disk fren olmamasına şaşırdım

• Beğen
@ermanatasoy

:)
Çok memnun oldum. Güle güle kullanın jant setinizi.
Tek önerim olacak; olabildiğince çok binin ve hakkını verin!
Resimleri bekliyoruz.

@Emre Özhan

Bu jantlar disk fren uyumlu değil maalesef :eek:

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@ermanatasoy

Kilonuzun problem yaratacağını düşünmüyorum. Keza çoğunlukla arazide binmeyecekseniz hiç problem değil.
Bu set aslında çok hafif değil, farketmişsinizdir. Benim de bagajlı halim 90 kilo civarında oluyor zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Barış Kılınç

tamamdır mesajı aldım.. ancak şöyle kötü bir durum var gün geçtikçe kilo almaya devam ediyorum :) bu bugün için 90 ileride artıpta yahu barış 100 kilo olduk bu jant bizi daha ne kadar taşır demem inşallah :) şaka bir yana jant sağlam öyle dediğin gibi çok hafifte değil.. ancak yinede insan ister istemez teller ile ilgili korkuya kapılıyo yedeği yok vs inşallah bir sıkıntı yaşamam..
ilgin alakan için tekrar çok teşekkürler...

• Beğen
5000 km’den sonra bir şeylerin değişmesine karar verdim ve 14 kg ağırlığındaki beyaz atımı, 11,5 kg ağırlığında bir beyaz güvercine çevirdim.

http://i150.photobucket.com/albums/s104/shakaofthezulu/sedona2010.jpg

Gidenler:
Lastikler: Schwalbe Jimmy HS327 26x2.1
Çatal: Sr Suntour XCM kilitli 100mm
Sele: Selle Italia XO gel

Gelenler:
Lastikler: Schwalbe Marathon HS368 26x1.50
Çatal: Mosso Rigid Fork 7005 Aluminium
Sele: Sportourer Zoo Gel

Daha güzelleri sizlerin olsun, saygılar...

Güzel bisiklet.Jantları hoşuma gitti:)Yeni parçalar hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Geri