Scudo Sports

Ne varsa 771'de var! "6. sayfada günceldir"

bir rubleden en fazla ne kadar kar edebilirsin ki???
Ben aynakolu yada süspansiyonu hafifletmeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
Scudo
@matrixod

Ruble'den hatırı sayılır bir 150 gr uçabilir ve vites geçişleri şenlenir ama zaten hafifletmeyi düşünmüyorum.
Yaklaşık 1,5 yıldır upgrade yapmıyorum :)

İyi günlerde , zevkle antrenman yapman dileği ile ;
Hayırlı olsun , güle güle kullan.

• Beğen
Yeniden merhabalar,

Sedona'mın tur halindeki bir fotoğrafını eklemek istedim.
Giriş sınıfı MTB ile turlamak isteyenlere fikir verebilir.

http://i150.photobucket.com/albums/s104/shakaofthezulu/2008_0917eylulturu0057a.jpg

Değişen parçalar:
Ruble: Sram PG850 30/11T
Zincir: KMC X8
Suluk kafesi: Zefal

Tur ekipmanları:
Alüminyum park ayağı (Sol arka üçgene monte)
Detours gidon çantası (7 litre, mandallı)
Blackburn port bagaj (15 kg taşıma kapasitesi)
Lotus yan çantalar (askılı ve plastik sıkıştırmalı)
Mavi mat (piyasada bulabildiğim en hafif mat 300gr)
Husky Mini (bulabildiğim en hafif ikinci tulum 800gr)
Carrefour çadırı (tek kişilik)

Daha önceki turda heybe çantanın dengesizliğinden, tulumların ağırlığından, hızlıca ulaşabileceğimiz eşyaları taşıyan bir ön çantanın eksikliğinden ve durduğumuz yerde soluklanmadan önce bisikleti yatıracak düzgün bir yer aramanın eziyetinden şikayetçiydik (arkadaşım ve ben). Nitekim bu düzenlemeyle sıkıntılar giderildi. Bundan daha iyisini bir mtb için Şam'da kayısı olarak nitelendirmekten çekinmiyorum :)

Herkese iyi turlar...

Ohooo o kadar vakit geçmiş hâlâ bisiklette hatırı sayılır bir değişim yok. :) 8'li sistem tur için ideal olmuş,zinciri heryerde.Turlara devam,jantlara da dikkat edin çok dikkat çekiyor nazar değmesin.

• Beğen
Gerekli ve yerinde düzenlemeler ile sıkıntılarınızdan arındığınız iyi olmuş.

Yalnız, bir turcu için o 2,10 luk Schwalbe Jimmy lastikler fazlaca kalın ve dişli değil mi Barış? :)

• Beğen
Sevgili Barış merhaba.. öncelikle allah kazasız belasız binmek nasip etsin nice km lere inşallah... bisikletin gerçekten çok hoş özelliklede jantları.. almak istesem bulabilceğim bir yer varmı acaba zannediyorum eski modellerinden shimanonun..? web sitesinde göremedim eni modelleri var sanırım.. yardımcı olaiblirsen memnun olurum saygılar...

• Beğen
heyyt bea SD771 bende de siyahı var çok taşıdı benide 3 sene bana mısın demedi. Bu aralar trainerda kullanıyorum, ve iki tane tel koprdım Yazın kullanmaya devam edeceğim

• Beğen
@Haşim Okyay

Evet jimmy'ler kalın :)
Ama tamamen eritip kırmızısını çıkarmadan yenisini almamaya karar verdim :p
2 ay önce ön lastiği arkaya, arka lastiği öne taktım :D

@ermanatasoy

Özelden mesajınız var. ;)
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Aynı kadronun siyahını yakın bir arkadaşım kullanıyor, güzel kadro, ama beyazı daha güzelmiş. Jant seti ve lastikler de çok agresif görünüyor, güle güle kullanın...

Sevgili Barış özel mesajını aldım ilgin alakan için teşekkürler.. özelden mesaj atamadım malum çömezlik dönemim hala :) bu arada delta bisikleti aradım ancak ellerinde yok silmemişler nedense web sitelerinden.. yurt dışı kanalını araştıyorum ebayde rastlamadım ama shoplara baktırıyorum.. başka önerin varsa memnun olurum.. herşey için teşekkürler...

• Beğen
Bisikletinize acayip kanım kaynadı; oldukça mütevazı ve iş görür nitelikte... Çok hoşuma gitti ;)
Kazasız belasız nice keyifli turlar yapmanız dileğiyle !

Bizlerle paylaştığınız için de çok teşekkürler, selamlar

Geri