Scudo Sports

Ne oldu bu Kron a ?

Mesut D.

Daimi Üye
Tepki
15
Bisiklet
Salcano
Arkdaşlar xc 250 düşünüyordum ama milletten hep şikayet var kimisi diyor vltes dağıldı kimi diyor teker kadroya sürtüyor,ama alıpda sorun yaşamayanlarda var nedir bu iş anlamadım gitti ?

Scudo
yerli markalara hakettikleri değeri vermekten yana elimden geleni yapıyorum fakat bu sene kron malesef sıkıntılı halbuki geçen sene 1 çift xc 250 almıştık arkadaşım ve karısına standart ayarların dışında hiç bir sorun çıkmadı bu sene bence biraz bütçenizi zorlayarak marka değiştirin bence

• Beğen
Tepkiler: Mesut D.
internette bir yazı okumustum.kron ortaklıgı dagildi gibi.emin degilim gerci link okudugum aklima gelmiyor.belki onun etkiside olabilir.şayet dogruysa

• Beğen
sedona 701 ile carraro 417 turner düşündüm nasıl slzce levent e uygun nerede bayisini bulurum ? Carraronun maşası kötü gibi ?

Sedona tabii ki :)

• Beğen
beyler metro city nin yan sokağında kaçkar bisiklet var 630 tl ye falan satıyolar benim bütçe 500 tl falan.Sirkecide performans bisikkletde 520 tl ?

Bulabilirseniz eğer 2011 kadroları tercih edin. Hem kadroları 2012'ye göre daha şık hem de fiyat açısından daha uygun ve daha az sorunlu olacaktır.

@Erdal YILMAZ

Teşekkürler düşüneceğim bunu.Benimde aklıma gelmişti eğer tam bir niyetim olursa alırım :in:

mesut bence paran nakitse cok iyi 2 el bisikletler var kacırma derim hem donanımı daha iyi bişeyler bulmuş olursun bence temiz kullanılmış ikinci el al sahibinden e bak kesin bulursun

@haceli yılmaz

Sağol abi şimdilik bir bakalım,şu maaşımı bir tam yapayım arayıp bulacağız inşallah..benim bisiklette tuhaflaştı vites sistemi çöktü 6 da kaldı ne ilerliyo ne geri atıyo.Ama birde olmayanları düşünelim inşallah birgün onlarında olur..

Geri