Scudo Sports

ne icatlar var bisiklet için

Scudo
KEsinlike harika :D

Geçen amerikada çekim işi çıktım, bu aleti aldım bisikletim için acayip bir olay.Telefon telgraf teleks ne varsa şarj ediyor pedal gücüyle :)
http://static.dahon.com//sites/default/files/imagecache/accessory_node/images/accessories/main/0/2010/reecharge_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: binRR
çok güzel aslında.acayip işe yarar.

sinyal işe yaramaz türkiyede, millet koskoca arabalarda bile dikkat etmiyor sinyale :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
led tabela yapmak lazım çantaya anla o sekılde gorunur :D

@derşan sezer

:eek: :eek: İki Kelime

ALMAK LAZIM!!!!

@derşan sezer

Derşan, nereye bağlanıyor? yani nereden tahrik alıyor:) güzel birşeye benziyor:)

sarisinlardan tahrik aliyo :) bisikletimde gobekten dinamo var oraya bagliyorsun.cep telefonu laptop hatta ve hatta sarjli pillerimi bile sarj ediyorum artik elektrik beles :)))

• Beğen
Tepkiler: gevele
Gerçekten başarılı bir proje, ki almış olduğu Red Dot tasarım ödülüyle de zaten başarısını kanıtlamış.

Dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım yarışlmalarından biri olan Dyson Design Award'ın 2008 uluslararası birincisi olan proje de yolladığınız videoya benziyor, ancak bu proje ona göre içerdiği ileri teknoloji uygulamalrından dolayı dah gelişmiş bir proje olarak görünüyor. Hızı algılayan sensörler (acceloremeter), hareket sensörleri ( gesture sensors)

(link)

• Beğen
Tepkiler: gevele
Geri