timurdigital
Daimi Üye
- Tepki
- 464
- Bisiklet
- Merida
selamlar,belki bu konuyu hiç açmamalıydım ama dün başıma gelen bir olay beni gerçekten çok üzdü.gidon ortadan ikiye ayrıldı.bisiklete binerken olmadı.fren tellerini değiştirmek için üç yıldır tanıdığım ve izmirin en mükemmel ve en profesyonel bisikletcisi olan ferhun beyin işyerine gitmiştim.tel değişme işlemi sırasında yan dükkandaki bir kişinin ilgisini benim bisikletim çekti ve incelemeye başladı.çok beğendiğini buna benzer bir bisikletin yıllar önce kendinde olduğunu söyledi ve dikkatli bakışlarınıda sürdürmeye devam etti.tel yenileme işlemi tamamlandı tam bisiklete bineceğimki gidon ortadan ikiye ayrıldı,şimdi bu nazar değilse nedir.gözüm gibi baktığım ve yaklaşık 15 yıldır bindiğim bisikletimin gidonu elimde iki parça halinde duruyor.çok üzüldüm ama neyseki izmirin mükemmel bisikletcisi ferhun abimiz gidon olayını hallediyor.(yanlış anlamayın bu konu reklam değildir)kendisi ile üç yıl önce tanıştım bisiklette bütçem oranında inanılmaz değişiklikler yaptı. kendisine ayrıca minnettarım.buradan benim gibi bisikletine gözü gibi bakanlara nazar değmesin diyorum,saygılarımla.