Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nasıl oluyorda bu kadar ucuz olabiliyor?!

powered

Üye
Tepki
17
İlerde bisikletimin arka vitesini sram X.9 ön vitesini shimano xt yapmayı düşünüyorum.arka vitesininde sram olmasından dolayı vites kollarınıda sramla değiştireceğim.ilk sorum arka vites sram X.9 olunca ön viteste xt olsa uyumlu çalışırlar mı ? Ve en garipsediğim olay birçok sitede sram X.0 vites kolları 200 euro civarında fiyatı varken nasıl olurda sizde sadece 70 dolar civarında.bunu hiç anlamış değilim.yani sizde de sonuçta x.0 ve 2006 modelleri var ama piyasadakinden yaklaşık 4-5 kat daha ucuz. sizin gibi geçmişi ve deneyimi olan bir firma değilde basit bir bisikletçide görseydim resmen yani sahte yada bozuktur diye düşünürdüm.böyle bir fiyatı tebrik etmekten başka bişey denmemeli

Scudo
resim temsili resim olabilir bence
karbon olan malzeme fiyatı en az 3 katı olur :)

normal modeli diye düşünüyorum ama yine de fiyat çok cazip

Hayır piyasada 2 adat x.o kol mevcut...Bir tanesi Trigger shifter diye geçen shimanonun rapidfire sistemine benzeyen sistem...Birçok dataylı ayarlama özelliğine ve carbon yapıya sahip 210€ diğeride Gripshifter onlarda koldan çevirmeli sistemler ve basit yapılılar fiyatları 65€...

Ayrıca bende öx xt arkada x.9 kullanıyorum fakat şöyle bir durum var arka vitesini xç9 yapacaksan mecburen vites kollarınıda değiştirmen gerekecektir çünkü sram arka vitesler shimaonun kolları ile çalışmıyorlar...

şu anda sitelerinde resimde gördüklerim koldan çevirmeli olmayan modeller.işte bende o yüzden şaşırdım yani resimler 200 euroluk olan vites sisteminden ama yaklaşık 70 dolar yazıyo o yüzden anlam verebilmiş değilim

evet bu sefer arayıp sordum ve 60 dolarlık olan koldan çevirmeli olan vites kollarıymış.ama x.9 un resimleri falan doğruymuş.peki arka vites x.9 ön xt olsa vtes kollarıda x.9 olsa kullanım ve performans olarak nasıl olur ??? yoksa pek sevmediğim olan x.0 ın koldan çevirmelisini mi almalıyım ???

ben gripshift kullanıyorum ve triggerlara göre çok daha etkin ve kaliteli bir çalışma sistemi var ben gayet memnunum ve ön vitesin xt arkası x.9 gayette güzel ve performanslı doğru ve iyi ayarlanırsa hiç sorun yaşamassın...

X.0 Grip Shift, X.9 arka attırıcı ve XT önce vites. Aynen bu sistemi kullanan bir arkadaşım var, sistem müthiş çalışıyor. Açıkçası benim XT'ler onun yanında hantal bile kalıyorlar :(.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler eski bisikletiminde vitesleri koldan değiştirmeli sistemdi sonra deoreli vites koluna geçince çok beğenmiştim ama eğer X.0 grip shiftin daha iyi bir performansı varsa onu tercih etmek daha mantıklı olacak

Evet öle daha mantıklı...bu arada Halilcim xt ler zaten hantal o yüzden sana hantal gelmişdir şaşılacak bir durum yok :D :D :D :D

shimanoyla kullanabilsek hakakten güzel vites kolları..
şu sıra başka bir niyetim olduğundan hem vites kolu ve arka vitese bütçe ayıramıyorum. ama aklımın kenarında kalacaklar :rolleyes:

@chaari

Çağrı bunu seninle "özel" olarak "dışarıda" görüşelim :D.
Çıkışta gel çıkışta çıkışta :D :10: :violent-s :brutal324

:D :D :D :D :D tamam abi geliyorum ...ama yalnız gel haaaa öle geçen seferki gibi 9283516 kişi olmayın karşımda ayıp oluyo sora

Geri