Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

nasil giderebilirim

M.Haktan Derin

Forum Bağımlısı
Tepki
78
arkadaslar benm on suspansiyonum hava kapalı iken gunes neredeyse yok iken calısıyor ancak oglen saatlerinde hiç calısmıyor sorunu nedir nasil giderebilirim

Scudo
Sevgili Condor acaba tam tersi olabilir mi?
Amortisörünün markası ve modeli nedir?
Çünkü bazı amortisörlerde bulunan elastomer adını verdiğimiz madde, soğukta sertleşir ve çalışmayı engeller. Daha doğrusu kendisi yaylanmaktan sorumlu olduğu için, sert bir madde olarka daha zor yaylanır.

@HaliliOzturk

hayır bi terslik yok guneste sıkısıyor hic calısmıyor marka model bilmiyorum bisan level zero nun userindeki orjinal amortisoru

Çok kaliteli bir şey değil, kesin bir şey için daha da detaylı incelemek lazım ancak Okan'ın söylediği mantıklı görünüyor. Sıcaktan genleşen parçalar oluyorsa çalışmayı engelliyor olabilirler.

cok tesekkur ederim ilginiz icin bir kez daha tanık oldum forumumuzun ne kadar kalıteli olduguna... neredeyse soruyu sordugum dk icinde cvp geliyor tekrar daha tesekkurler

Romatizması olabilir....:D:D:D

Şaka bir yana eğer makul fiyatta bir maşa alırsan, genleşmeden veya herhangi başka bir problemden olan sorunlarından kurtulabilirsin...Zoom filan en azından yaylanıyor...;)

bu arada konu ile fazla ilgisi yok ama yukseklik hava ile calisan amortisorleri ciddi sekilde etkiliyor. yuksege ciktikca amortisor sertlesiyor basinc farkliligindan dolayi.

Beverly bu konuda emin misin acaba? Çünkü şöyle bir durum var. Havalı amortisörlerin hava kartuşları kapalı bir sistemdir ve dış basınçtan bağımsız çalışır.
Öte yandan örneğin havalı bir Reba, + ve - hava kartuşlarının içeriisinde ortalama 140 PSI basınç taşır. Ben bisikletimi uçakla getirirken, dış basınçtan etkilenseydi, bu maşanın patlaması gerekirdi.

Geri