Scudo Sports

Nasıl bir ihtiyaç var?

Elfen

Üye
Tepki
25
İsim
Mazlum
Bisiklet
Mosso
Merhabalar ben hali hazırda yazılımla uğraşan bir öğrenciyim. 1 hafta öncesine kadar işimi sevdiğimden sürekli yeni projeler geliştirmekle meşguldüm ancak son 1 haftadır hiç uğraşmadım bisiklet kullanmaya başladığım için. Şimdi gelelim duruma bana bir proje fikri lazım platform web veya mobil(android) olabilir. Eğer zaman bulursam isteklerinizi gerçekleştirebilirim. Benim kafamda bisiklet kullanıcıları için şöyle bir uygulama var aslında ancak kullanılabilir mi bilemiyorum. Uygulama çok basit, toplu taşımalara bisiklet ile binebileceğiniz saatleri size bildirebilir. Tabii ki bu bilgiyi 2 dakika gerekli siteye girip elde edebilirsiniz sizin kafanızda bu uygulamanın daha gelişmiş hali varsa önerilerinize açığım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Elfen Türkçe bir bikefitting sitesi olabilir. Bisiklet mekaniğini öğreten bir uygulama olabilir. Hava (rüzgar, sıcak, soğuk, yağış vs.) ve trafik durumunu harmanlayarak belirlenen güzergahlar için bisiklete elverişlilik gösteren bir uygulama olabilir. Daha iyileri bulunabilir :)

arkayı gösteren bir kamera yada arkadan belli bir metre ye kadar araç yaklaşınca uyarı ışığı yansa. Çok mu saçma olur ?

@Cem cm

Bike fit kiti olabilir mi ? Basit mikrodenetleyici. Pc arayuzu ve IR işaretleyiciler.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Bisiklet hırsızlığı için takip uygulaması ?

Benim ihtiyacım, bir yere bisikletle gitmek için düzergah ve parkur çizimi. Gerçi böyle bir uygulama illaki vardır, bilen paylaşırsa da çok sevinirim. Örneğin bir yere gitmek istiyorum bisikletle, google maps'den düzergah çizince E-5'e falan giriyor. Bisiklet butonu var ancak çalışmıyor bende.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Cem cm bisiklet mekaniğini öğreten bir uygulama olabilir ancak ilk önce benim tam anlamıyla öğrenmem gerek :D onun dışında hava şartlarını hesaplayıp güzergah çizmek için mutlaka uygulama vardır yoksa bile daha önce harita tabanlı bir uygulama geliştirmedim araştırmam gerekli. Teşekkür ederim.

@RedFoX saçma değilde bu tarz bir şey için sadece bir mobil uygulamayla falan olacak şey değil. Önerdiğin şey aslında çok basit, eğer bir gün kafaya koyup denemek istersen diye özet geçip ne yapmak istediğini yazıyorum: Bir adet Arduino, hareket sensörü ve düzeneği kurmak için gereken bir kaç malzeme gerekli. Bunların toplam maliyeti 60 70₺ falan tutabilir. Daha sonra az bir şey yazılıma bulaşman gerekecek. Daha detaylı bilgi istiyorsan bana özelden yazabilirsin.

@brky1905 sim kartı takılan takip cihazları var onlara bakabilirsin.

@Tolqiu evet Google Maps’in E5 e yönlendirmesine ben de uyuz oluyordum onun için “Rota Seçenekleri”ne girip “otoyolları kullanma”yı açmanız gerekiyor. Alternatif bir yol üretecektir.

• Beğen
Tepkiler: RedFoX
@Elfen Acaba redfox nedir bi link atabilir misiniz ??

@mmakif Yanlışıkla kullanıcıyı etiketlerken redfox yazmışım. Bende bir tane bahsettiğim cihazdan vardı resim atacaktım lakin bulamadım.
(link)
Linkteki gibi cihazlar olabilir sanırım bisiklet için. Eğer başarabilirseniz sele girişine saklayabilirsiniz.

Geri