nasil bir bisiklet almaliyim?.

Kayıt
31 Ocak 2014
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
istanbul
Merhaba yeni uye oldum. Simdiye kadar hic bisiklet kullanmadim dolayisiyla hic bir bilgim yok bisiklet ve kullanimi hakkinda . Bisiklet almayi dusunuyorum ama cok fazla model ve secenk var (tur dag vb.) Bisikleti ist.ve koyde kullanacagim. Koy yolu malum toprak kucuk taslar vs. Bulunuyor. Hngi bisikleti sececegimi bilmiyorum. Bana yardimci olur musunuz?. Bu arada 19 yasindayim . Ogrenmek zor olur mu butcem 200-250 tl.
Simdiden tesekkurler..
 
  • Beğen
Tepkiler: alpin poyraz
Scudo

Berke

Road Bike Cyclist
Kayıt
21 Haziran 2013
Mesaj
5.419
Tepki
5.964
Yaş
26
Şehir
İstanbul
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Şu mesaj yardımcı olacaktır.

@ulas

 
Kayıt
31 Ocak 2014
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
istanbul
Tesekkur edrim ikinizede. Bu umit evalotion hem asfalt hmte koy yolu tasli yol icin uygun mudur . Baska hngi bisikltlri onerrsiniz. Ogrenme onerinizide dikkate alacagim.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Bence durumunuz uygunsa bütçeyi artırmanızı öneririm, en azından 500-600 tl civarında çok daha iyilerini alırsınız.
 
Kayıt
31 Ocak 2014
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
istanbul
Uygun ama korkuyorum cok fazla para verip kenara atmaktan. Icimde bir ukte kaldi bisiklet kullanmak cokistiyorum ama hevesim gecer diye de korkuyorum birde ogrenemem korkusu tabi. Peki 600. Tl civarinda hngi bisikleti onerirsiniz ist/koy yolu icn uyun
...
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@Rabia Neyzen

Rabia Hanım, bu konuda size ne desem geçersiz aynı zamanda sizin gibi aynı konuyu açanda çok biraz araştırırsanız siz daha iyi bilir ve bulursunuz size uygun bisikleti, ayrıca köşeye atmazsınız ömrünüzün sonuna kadar kullanırsınız çünkü bi başlarsanız duramaz vede durduramazsınız ;)
 
Kayıt
31 Ocak 2014
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
istanbul
Dogru diyorsunuz ama ben hicbirsey bilmiyorum bussuru bisiklt var.zatn cok karrsiz biriyim.hic bilmiyorum . (((
 

Murtega

Daimi Üye
Kayıt
6 Ocak 2014
Mesaj
387
Tepki
519
Şehir
Budapeşte
İsim
Murat B.
Bisiklet
b'Twin
@Rabia Neyzen

Sanırım şu an sizin acinizdan daha uygun soru "bisiklet almalı mıyım" olmalı. Bundan önce hiç bisiklet kullanmadiysaniz öncelikle bir tanidiginizdan yada arkadaşınızdan öğrenebileceğiniz bir bisiklet ödünç alabilirsiniz. Bozuk köy yollarında da, sürecek pek fazla güvenli yer olmayan İstanbul'da da bisiklet sürmek mesakkatlidir. Bisiklet sürmeyi gerçekten sevmezseniz zor gelir. Öğrenme asamasini geçip kararınızı verene dek butcenizi arttirabilirsiniz. Süreç sonunda iyi bir bisiklet alacak veya vaz gecerseniz de başka bir şey için kullanacağınız hatırı sayılır paraniz olur.
 

MehmetAliB.

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Ekim 2013
Mesaj
2.121
Tepki
4.927
Şehir
Antalya
Durumunuz uygunmuş o halde bütçenizi biraz artırıp önü amortisörlü bisiklet alın. Sizin de dediğiniz gibi bir sürü tür ve model var. Tür olarak köyde ve şehirde kullanacağınız için şehir-tur bisikletlerinden seçin. MOdeller konusunda vs burada arkadaşlar yardımcı olurlar. Örneğin Salcano City Sport alabilirsiniz ya da Kron Tourer. Bunlar birçok yerde bulunabilecek ve size göre olan bisikletler
 

Mert C.

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Ağustos 2013
Mesaj
1.582
Tepki
410
Bisiklet
Salcano
bütçeyi yüksek tutarsanız city sport 40 lady, düşük tutarsanız da city fun 60 lady var.
dağ bisikleti olarak da astro lady var...
(link)