Scudo Sports

Müziği Nasıl Dinliyorsunuz?

gece yatmadan önce hafif müzik dinlemek,gün boyunca yorulan beynin kendini toparlamasına yardımcı olur ve deliksiz bir uykuyu beraberinde getirir.aynı şekilde yatmadan 20 dakika önce kitap okumanın da müzik ile eşdeğerde faydaları vardır.

Scudo
ben de arabada dınlemeyı cok sevıyorum cunku oyle bı ses sıstemını eve koysam dırek mahkemelık olurum:D (alphine kicker jbl pioneer(ana ünite, sub,anfi,hopa.)) :D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
Müzik dinlemeyi seviyorum. İş saatlerinin haricinde gazete-kitap okurken, yemekte, bilgisayar başında,bisiklette mümkün olduğunca ve çevremdekiler rahatsız olmadığı sürece müzik dinlerim. Bisikletteiken cep telefonu radyosondan ve Radyo 3, TRT FM,
Evde iken uydudan YÖN Radyo, Radyo 3, MEZZO TV bir iki klasik radyo kanalını dinlerim, İnternetten dinlemek de güzel ama bu bizim 4 GB'lık kapasiteyi aşıyor

@MeLiSBuRCu

Gitar sololarına özellikle gitarist adayları önem verirler :)
Hotel California solosunu bilmem kaç bin kere dinlemişimdir halada dinlerim :)
Şiddetle tavsiye ederim..

Müzik yerine doğanın sesine kulak veriyorum; insanların yaptığı sesler yapay olduğundan bir süre sonra başağrıtıyor,kulak gıcırtıyor. Ama kuşların sesini,rüzgarın uğultusunu,yaprğın hışıldamasını,denizin dalgasını,cırcır böceğinin sesini,gökgürültüsünün sesini dinliyorum; sessizliğin sesine de kulak veriyorum. Kısacası; doğal olan,doğada olan seslerin yerini hiçbir ses tutamaz.

Ceative mp3 player bisiklet üstünde. Evde 2.1 speakers. Müstakil evim olursa Hi-Fi istiyorum.

full bass'lı (koydummu bardaktaki su titreticek her türlü :))

Geri