bisiklet var ya yeter ama ekşını nerde paşam? şöyle bağdat caddesine dalsaydı arkadaşlarda sağlı sollu ferrarilere makas çaksalardı .olmaz demeyin saat 02:00 a kadar oranın trafiği bitmezde ferrarici parasıyla rezil olsaydı 40 gün 40 gece gülerdim .
çok güzel bir video görüntüsü paylaşmışsınız.performansım sizin gibi olmasada benimde yanınızda atlayıp yol bisikletine pedallayasım geldi.ayaklarınıza sağlık.paylaşım için teşekkürler...
Harika görüntüler, o kamyonlar çıktıkça yüreğim ağzıma geldi.
Müzik seçimi de çok iyi, klibe iyi gitmiş. Tebrikler.
Elinize emeğinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
Keyif ne kelime, çok güzel... Tebrik ederim sizleri, hiç tarzım olmamasına rağmen kendim sürüyormuşum gibi hissetim... Ekrana yapıştım valla damperliyi sağda solda görünce... Hepinize geçmiş olsun... Devamı olacaktır umarım bu heyecanın?.. :in:
valla güzel olmuş. tehlike biraz bu sporun doğasında var. doğaya çıkmıyorsak arabalardan arınmış bir yol bulmak neredeyse imkansız. o bisikletlerlede ormana dalınmayacağına göre kamyonsuz olmaz. tam rock tarzı bir iş olmuş, yakışmış.
Tebrikler arkadaşlar...
Heyecan içinde izledim. Valla ne yalan söyliyeyim, epey de bir gurur duydum; bizde ne cevherler var diye.
Ah birde destek olsa...
bu sefer,müzik daha başarılı olmuş.video idare eder dediğimde,aslında kalitesine demedim.çekimleri kısa kısa olduğundan tam odaklanamadan videodan kopuyorsunuz.daha uzun soluklu çekimler olsa daha güzel olabilirdi...
bu benim düşüncem,siz videoyu koyun biz izleriz.