Muğla

nero

Aktif Üye
Kayıt
24 Mart 2007
Mesaj
100
Tepki
19
Şehir
!st.
Merhaba, ben 2 gün önce bodruma geldim.İnternete girme fırsatını bugün buldum.Ben merkezdeyim.Ama ilk defa geldiğim için yolları pek bilmiyorum.Gümüşlük burdan 10 km falanmış.Nasıl gelcem :D
 
Scudo

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763
@nero

bisikletle tabii kiiii :D



Cagriiii :D ben bu mesai vallahi gormedim!!! :D yoksa gelirdim! Dun aksam gelemezdim, ama bugun illaki birsey yapardik! Ben demonte etmeden benim ati sahilde bir suruse cikardim aksam ustu gerci.. Aslinda Kackardan eve donuyordum yani niyet eve girmekti, ama kendimi kapinin onunden gecip giderken buldum :D eheheh ayaklarimin benim icin baska planlari varmis :p :D neyse iyi oldu :) yarin butun gun direksiyon basinca sisicem ne de olsa :p


 

a-simetri

Daimi Üye
Kayıt
7 Ekim 2006
Mesaj
253
Tepki
168
Şehir
Bodrum / İst.
merhabalar. nero hayirli olsun ilk kez ayak basmissin bodrum'a:D yollar istanbul gibi karisik degil, meraklanma. t.reis yoluna cik, nam-i diger cevreyolu. istanbuldakilerin yaninda c.yolu gibi durmuyor ama ordakiler oyle diyor:D once antik tiyatroyu gececeksin, sonra gumbet kavsagi gelecek, daha sonra saglam bi yokus cikacaksin cok uzun olmayan. onun adi konacik rampasi. haliyle seni konacik'a goturuyor. konaciktan sonra yol duz devam ediyor. bi sure sonra sag tarafinda metro grossmarket kalacak. hemen akabinde yalikavak kavsagi var ama sen girme. duz devam et. ortakent gelecek. cok guzel dar bir yol gecisidir bu ortakent. orayi da gec. sonra uzun ve guzel bir yokus gelecek. yahsi kavsagini da gec devam et. sonra tekfrar uzun ve guzel bi yokus gelecek:) gurece'ye varacaksin, devam et. yani sola; bağla yonune girme. sonra ciktigiin yokuslarin bi kisminii ineceksiin. aman fazla kaptirip cok hizli inme. cunku ilerde sag tarafta gumusluk yolu saga donuyor, kacirma:) dal ordan, iste o yol cok guzel. zeytin agaclari falan cok guzel:D dar bi yoldur. derekoy'e varacaksin. cok guzel bi yerdir. sonrasinda yine hatiri sayilir bi yokus var. cik yokusu ve zirvede solda bir su sarnıcı goreceksin. sok kafani icine ve bagir kendi sesinin yankisini duy. guzel deneyimler bunlar:) aman dikkat et icine dusme. zira hala icinde su vardir. sonra cikar kafanii bi bak etrafa deniz manzarasii goreceksiin. ciktigiin yokusun hakkini veren bi inis olacak ama hemen inme once manzarayii seyret 5-10 dk. sonra sal asagiya gitsiin. zevkli bi inistir. sonra gumusluk köyiçine varacaksin. duz devam edersen gumusluk yalısına varırsıın, yanii gumusluk sahiline... toplamda 20 km. gibi bi mesafe. keyifli geziler simdiden. biraz uzun anlattim, senin icin umarim iyi olmustur bu anlatim. hem ben de anlatirken tekrar gectim o yollardan, iyi oldu benim icin de yanii:)

bikergrrl onceden okusan valla gezerdik. neyse artik bodrum'a kaldi:) sana iyi yolculular dilerim. kazasiz belasız surusler... selam soyle bodrum'a benden. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: kuzey68

nero

Aktif Üye
Kayıt
24 Mart 2007
Mesaj
100
Tepki
19
Şehir
!st.
Çağrı abi eyvallah çok güzel tarif etmişsin yolu:) Evrimsel hanımda gümüşlükteymiş.Hem gümüşlüğü görmüş olurum hemde ilk defa forumdan biriyle birlikte pedallarım.Bugün gitmeyi düşünüyorum gümüşlük'e.Ya merkezde oturan yokmu birlikte gitseydik sohbet ederek.:D
 

elsk

Üye
Kayıt
28 Ağustos 2006
Mesaj
75
Tepki
77
Şehir
bodrum/gümüşlük
@nero

Merhaba Nero, yazdıklarını henüz görebildim. Gümüşlük' e gitmeyi düşünmüşsün. Ama ben maalesef bu hafta sonu İzmir'e geldim. Pazartesi günü tekrar Bodrum'da olacağım.Yani bu hafta sonu Gümüşlük gezinde sana eşlik edemeyeceğim. Ama burayı gördüğün zaman sık sık gelmek isteyeceğine eminim. keyifli bir beldedir. Eğer henüz Bodrum'dan Gümüşlük'e doğru yola çıkmadıysan yolun 34 km olduğunu, Gümüşlük sapağına gelene kadar gitmen gereken yolun işlekliğini ve dikkat gerektirdiğini, sağlam bir kaç rampasının olduğunu belirtmek isterim. Ama Çağrı'nın da dediği gibi Gümüşlük tabelasını görüp saptıktan sonra şöyle tatlı bir ohh çekeceksin, yemyeşil, sakin bir köy yolu.. nERo bir daha ki turunda seninleyim. Sanırım bu hafta sonu Bikergrrl de Bodrum'da olacaktı. Birlikte bir tur yaparız belki. Görüşürüz..
 

nero

Aktif Üye
Kayıt
24 Mart 2007
Mesaj
100
Tepki
19
Şehir
!st.
34 km mi:eek: Zaten gümüşlüke vardığımda sizinle gezmeye dermanım kalmazki :D
 

a-simetri

Daimi Üye
Kayıt
7 Ekim 2006
Mesaj
253
Tepki
168
Şehir
Bodrum / İst.
evrimsel'in deyimiyle saglam rampalar. yani guzel rampalar bunlar. ama virajli ve manzarasi olan yokuslar. yaz gibi olmasa da gumusluk sapagina kadar yol oldukca islek. dikkatli ol evrim'in dedigi gibi.

ayrica evrimsel'in ufak bi yanlisi oldugunu hatirlatmak istiyorum. 34 km. olmadigina emin olabilirsin. max. 22 km. ama zannedersem 20 km. bu arada merkezde spherex nick'li bi arkadas var ama ben de henuz bulusmus degilim. ona ulasabilirsen beraberce gidebilirsiniiz belki.

gorusmek dilegiyle.
 

milas48200

Üye
Kayıt
26 Nisan 2007
Mesaj
2
Tepki
1
Şehir
muğla
@H.Can DEMİREL


ben de muğla emniyette teknisyen olarak çalışıyorum. ben de yeni bir bisiklet aldım. corratec motion

ne zamanlar buluşuyorsunuz nerde
 
  • Beğen
Tepkiler: felis911

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Temmuz 2006
Mesaj
1.232
Tepki
950
Şehir
Muğla
@milas48200

Aramıza hoşgeldiniz.Bisikletiniz hayırlı olsun gülegüle kullanınız.Her çarşamba saat 18:00 de Tansaş önünde buluşup hafta sonu gezilerimiz için antreman niyetine geziler yapıyoruz.Hafta sonlarıda daha uzun soluklu gezilere çıkıyoruz.Umarım en yakın zamanda tanışıp pedallayabiliriz...

(link)
 

milas48200

Üye
Kayıt
26 Nisan 2007
Mesaj
2
Tepki
1
Şehir
muğla
@H.Can DEMİREL

Dr. kaan bey masa tenisine gelen abimiz mi? herhalde onunla görüşmüşüzdür tenis oynarken inşallah bir gün gelirde buluşuruz. bu hafta belki gelebilirim. iyi günler
 

buseldof

Aktif Üye
Kayıt
23 Aralık 2006
Mesaj
142
Tepki
9
Şehir
gaziantep
slm tüm bisiklet severlere derya sende hoş geldin aramıza bu sitede arkadaşlık ön planda sonra alış veriş başlar belki hoş geldin yazım geç oldu ama turlardaydım mtb yarışlarında ben gaziantep b.ş.b si sporcusuyum aramıza yine hoş geldin
 
M

melan_ser

Misafir
merhaba tüm muğlalılar. galiba birçok muğlalı arkadaşımızla tanıştım ama burada kendimi tanıtmam zaman aldı biraz:)ben serhat. muğla üniversitesi öğrencisiyim. herkesle tanıştığıma çok memnunum. bol pedallı günler.
 

H.Can DEMİREL

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Temmuz 2006
Mesaj
1.232
Tepki
950
Şehir
Muğla
@tolstoy_48

Serhat merhaba

Senin gibi saygılı ve efendi bir arkadaşımızın daha aramıza katılmasına çok sevindik.Bende seninle tanıştığıma memnunum.19 Mayıs Cumartesi sabah saat 08:45 de görüşmek üzere...
 

ilkerikier

Daimi Üye
Kayıt
25 Ocak 2007
Mesaj
368
Tepki
251
Şehir
izmir
Selam arkadaşlar,

Bodrumdaki geziler ve resimler çok güzeldi. ben de bir anda uzun zamandır bodruma gitmediğimi hatırladım. bu hafta sonu oraya gelmeyi düşünüyorum.
Haftasonu için bir tur programınız var mı acaba? ben ancak pazar çıkabilirim ve sizin turunuza göre bisikletimi getirmeyi düşünüyorum.Bu arada ben yahşi de oturuyorum bodrumda.
Teşekkür ederim
Görüşmek üzere.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün

elsk

Üye
Kayıt
28 Ağustos 2006
Mesaj
75
Tepki
77
Şehir
bodrum/gümüşlük
Merhaba İlker, Bodrum' da forumdan yalnızca Ozan ve ben varız henüz. Bu hafta sonu geleceğinin haberini vermişsin. Ama sanırım yalnızca iki günlük hafta sonu tatilini geçirmek için geleceksin ve döneceksin, öyle mi?

Sen bisikletini getirmiş olursan bize bir haber uçur, gezentilik yapmaya uygun gelişirse hayat seve seve...
 

ilkerikier

Daimi Üye
Kayıt
25 Ocak 2007
Mesaj
368
Tepki
251
Şehir
izmir
Evet sadece haftasonu için gelicem. biraz şehirden uzaklaşmak istiyorum. çok sıktı buralar. Ben çok büyük ihtimalle getiricem bisikletimi. zaten yalnız gelicem .umarım sizlerde çıkarsınız.
ikinizde mi gümüşlük tarafındansınız??
 

rochas

Daimi Üye
Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesaj
299
Tepki
181
Şehir
İzmir
Merhaba arkadaşlar bende İzmir'den Bodrum'a pedallamayı düşünüyorum, konaklama, gezilecek yerler vs hakkında bilgiye ihtiyacım var.
(link)

Yukarıdaki linkini gönderdiğim başlığın altına fikir ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: gencizmirli

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
Merhaba arkadaşlar bizleri Muğlada gezdiren ağırlayan bisiklet dostu arkadaşlarımızdan Bülent Savran beyin sizden bir isteği var eğer bu konularda bilgi sahibiyseniz, Bülent beye yardımcı olabilirseniz , çok sevineceğiz. Bülent bey bize bu sorusunu (link) mesajda sormuş.

İlgisi ve bilgisi olacak , arkadaşların yardımlarını bekliyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.