Scudo Sports

Muğla- Gökova - Turu Sakar - Akyaka-Akbük 19-20 Mayıs 2007

@Ali KIRBAŞ

Ali'cim merhaba

İnan seni burda görmek beni çok sevindirdi. Hoş geldin, forumumuza. Zaten seni Tüm Muğla ve çevresindeki bisikletçi arkadaşlar çok iyi tanıyorlar. Şimdide tüm bisikletçilerde tanıyacaklar.
Sayende o gün tandemi yapıp bizi mahsun bırakmadın ya, allah ne dileğin varsa versin derim. Muğla'dan geçersem uğrayacağım bir adreste senin yanın tabiki, o gün üzüntüden senin kahveni bile içemedik. Tabi sorada sevinçten , diğer arkadaşlara yetişeceğiz diye içemedik.:)

Bundan sonra daha sık görüşebilmek dileğimle. Antalya da gelirsen bir dostun olduğunu da unutma tabi ki.;)

Sevgi ve selmalarımla.
Hoşçakal.

Scudo
@Ali KIRBAŞ

OOOO sevgili mekanikerimiz Ali kardeşim..internetin hayırlı olsun...foruma hoşgeldin...Tahça söylemiştir belki ama şu sitede de de lokal olarak buluşuyoruz, oraya da üye olup,aktif olarak kullanmanı isterim selamlar...

(link)

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
merhaba herkese biraz geç kaldım sanırım :eek: ama hala sınavlarım bitmedi şimdi bile bilgisayar dersime çalıştığım için yazabiliyorum(5 dakka mola:D) inşallah sınavlardan sonra duygularımla beraber bir yazıyla aranıza katılacağım:)
Nude Lindsay Lohan saver

@ozpretty
Öznur'cum merhaba

Ya sen nerelerdesin. Bir gittin o gidiş. Şimdide eğer bu resmi ben çekmemiş olsam bu da kim ya diyeceğim. Ama resim benim çekim ya . Arabayı kullanan bayan bizim foruma üye olmayacağına göre bu kesin sensin:D

İnşallah İmtihanlarını başarıyla geçersin. Ondan sonra tabi seni burda görmek çok güzel olacak. Ama hiç olmazsa imza kısmına kısacıkta olsa seni tanıyacağımız bir ismini yaz yaw:D

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

çok güldüm abi ya.
ben de ordan tanıdım valla.

öznur, hoşgeldin. seni yeniden aramızda görmek güzel.

çalışa çalışa kafayı azıcık yediğim için :eek: onu akıl edemedim kusura bakmayın:(

Nude Lindsay Lohan saver

Öznur merhaba,

Aramıza hoşgeldin seni merak etmeye başlamıştık:) Seni tanıdığıma ve birlikte pedalladığıma memnun oldum.Sınavlarında başarılar dilerim.Kendine iyi bak...

Merhaba Öznurcum

Derslerinin yoğunluğu arasında bir ufak mesaj için bizi düşünmen bile çok mutluluk verici, tekrar aramıza hoş geldin diyorum, seni tanıdığıma çok sevindim, tüm arkadaşlara selam hoşçakal.

Arkadaşlar, sonunda bu gezinin tüm fotoğralarını upload etmeye başladım :rolleyes: . Altı kısım tekmili birden 600 küsur MB, amma kimsecikler diyemiyecek " hani benim fotoğrafım nerede " diye. Ender abimiz ve Sevgili İlknur Ablamızın ( ve tabii ki Sevgili Pelin'in ) gönüllerinden gelen güzelliklerin, objektiflerinden karşılarındakilere yansımasıyla kotarılmış harika görüntüler aşağıdaki linklerde olacak ( ne laf ettim beee :eek: ), eee ne duruyonuz indiriverin gariiii :cool:
(link)

@tırt kaptan

Fırat'cım merhaba

Emeğin için teşekkür ediyorum. İsteyen arkadaşlarımız, faydalanacaklar.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: tırt kaptan
bir dünya yeni fotoğraf görünce o hafta sonunu tekrar
yaşamış gibi oldum. teşekkürler fırat.

Bu geziye katılan ve emeği geçen herkese ben teşekkür ederim. İşte 4. ve 5. paketler.
(link)
(link)

Ve işte " şimdilik "sonuncusu, devamı... bekleyin; daha muhteşemleri 23 ekim 2007 tarihinde...
(link)

Ühhhhüüü ben şimdilik fotoları indiremiyorum maalesef. Forumdan bilgisayarıma bulaşan virüs yüzünden çöktü. İnşallah fotolara bi şey olmamıştır: kafayı yerim yoksa... Bu dizüstünü de mundar edersem bizimkiler bana hönkürür o yüzden şimdilik rapidlinklerine bakmakla yetiniyorum...

Sağolasın Fırat Abi ellerine sağlık. Çok güzel olmuştur eminim...

@KevSerSeri
Sevgili Kevser, eğer fotoğrafları istiyorsan sana cd olarak gönderebilirim.

Geri