Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

mtb ve brooks sele

hyigitguney

Aktif Üye
Tepki
9
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar
mtb bisiklete brooks sele takarsak nasıl olur sizce ?

Scudo
kullanımda rahat edersin ama görüntüyü fena bir şekilde bozar yakışmaz ...:(

illaki rahat olur ama kötü bir görüntü oluşur, ayrıca ağırlaşır. onun yerine tayt giysen daha etkili koruma sağlarsın. veya rahatlık.

slm sele takılmıs fotosu olan varsa paylaşabilirmi ?

@hakankut

Sana bu yorumları yapan insanların, o seleye o kadar para verip, bir de fotoğraf paylaşabileceğini düşünmüyorum abi. İnternette ingilizce araştır bu olayı. Yada başka dillerde.

(link)

Şu linkteki gibi bir Brooks oldukça güzel olabilir:harika:

@hakankut

google a mtb brooks saddle yazıp görsellere geçtiğinde birçok foto var. MTB bisikletini tur bisikleti haline getirip o şekilde kullanıyorsanız sorun yok bence. Ama arazi için uygun birşey değil.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@Kerim BEŞER xtr gördüm sanki :D güzel olmuş
düz mtb gibiyse bisikletin güzel durmazda biraz daha tura çevirirsen güzel duruyor

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Birkaç yıldır MTB'de yol selesi kullanıyorum ve artık canıma tak etti. Arkadaşlar ne önerirsiniz? Brooks MTB'de kullanılmaz mı? ya da başka?

Hafif daha fazla ağırlık ve yakışmadığı haricinde, acısız saatlerce yolculuk yapmaya başlarsın.

@Pino Kyo
brooks c17 baktın mı?

Siyah kılıf takarsın görüntüsü olur biter .

Bence görüntü önemli değil en azından sele için ağrıyı kessin yeter :D

brooks bence yol bisikleti dahil her türlü bisiklette kullanılabilir. görüntüye çok takılmamak lazım.
ben başladıktan epey uzun bir süre sonra brooks ile tanıştım. keşke en başında tanışabilseymişim. o kadar rahat ettim ki. tayt olayını bitirdim, kullanmıyorum, özgür bir şekilde bisiklet kullanmak ne güzel birşeymiş, üfür üfür.

ki normal selerde taytlı bile kullansan bir süre sonra popoda ağrılar başlıyor. brooks bu anlamda gerçekten inanılmaz. sıfır sorun..

amma övdüm ha, adamlar taa ingilterelerden gelip beni bulup madalya takacak neredeyse..

Geri