Tokalılar 70 YTL'ye düştü peki bağcıklıların fiyatı ne kadar birde ben 40,5 giyiyorum kaç numara almam lazım. 41 yada 41,5 mu 42 galiba büyük olur. Elinizde kaldı mı?
Abicim kalıplar nasıl 40,5 giyiyorum kaç alsam iyi olur bu konuda bana yardımcı olursan memnun olurum. 41 keserse 41 alayım. Bu arada bunları konuşurken benim bağcıklı gitmesin. Bana ön rezervasyon yapın. Birde her kal bu ayakkabılara uyar mı?
senin tabirinle bence 41 keser normalde 40.5 giyiyorsan herhalde 42 büyük olacaktır. bence 41. maltepeye gelip elden alma sansın varsa her ikisini de deneyebilirsin.
Ramazan dolayısıyla bisiklete binmiyorum. Oraya gelmem biraz zor olacak ama sanırım Kadıköy'e gelirim vapurla vs. ama 41 ayağıma olur diye düşünüyorum. Olmazsa kapora veririm 41'i ayırırsınız. Ayağımı sıkarsa ve 42'de şansıma satılmış olursa bende buradan tekrar satışa koyarım
merhaba araştırıken bişey dikkatimi çektide danışayım dedim spd ayakkabıda 1 numara büyük tavsiye ediyor herkes nedenini anlamadım ama normalde 44 giyiyorum herhalde sdp ayakkabıda 45 daha uygun olur?
1 numara büyük tavsiye edilebilir tabi ama biraz da kalıba bağlı, bu ayakkabılarda gercek numara tam oluyor bence.... 45 numara satıldı maalesef 44 var .. selamlar