Scudo Sports

mtb şehir lastiği öneri

talha yavuz

Daimi Üye
Tepki
94
mrba arkadaşlar,yeni bi bisiklet topluyorum bu biskleti çok fazla araziye sokmayı düşünmüyorum,şehirlerarası yolculuklarada çıkmayı düşünüyorum bununla ama çok da ince olmasın istiyorum tutuş açısından.tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Scudo
hutchinson acrobat ben geçen yaz başı aldım hala kullanıyorum patlamaya karşı %50 daha dayanıklı toplamda 890 km yol gittim bırak patlamayı havası bile inmedi kesinlikle memnun kalırsın.. resmimdeki karlı lastikler bu lastikler:in:

• Beğen
Tepkiler: talha yavuz
@Tarık Kalkan

aynen bu iki modeli tavsiye ederim ben de. özellikle schwalbe ömürlük bir lastik. çok nadir patlama yapıyor. ama alternatif ve fiyat bakımından çok uygun olan CST Traveller 1.50" da düşünebilirsin. kesinlikle fiyatına göre gayet kaliteli bir lastik..

• Beğen
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar
peki verimi ne kadar etkiler yol lastiği yüzde olarak sorarsak?ben daha önce hiç kullanmadım

murat cer ' in de dediği gibi vaybe dedirtir.dişli lastikten çok farklıdır.

• Beğen
o zaman muhtemelen rubena walrus tercih edicem fiyatıda çok uygun
bide ortası düz kenarları dişli olanlar var,tutuş açısından virajlarda daha iyi olur diye düşünüyorum,ne dersiniz?

Rubena Walrus 1.5 almak istiyorum ben de. ancak Malatya'da yaşadığımdan temini biraz zor oluyor. en ucuz ve en güvenilir nereden alabilirim acaba?

Merhaba, benimde mtb bisikletim var yukarıda verdiğiniz lastiklere baktım schwalbe marathon'un 2.00", 1.75" ve 1.50" lastiklerine baktım. en uygunu 1.50" olanı. bu ölçüler tam olarak ne oluyor ve önemi nedir?
siz hangisini önerirsiniz?
1.50" nin altındaki lastiklerde önemli performans artışı olur denilmiş. hutchinson un 1.35" olan bir lastiğini gördüm önerirmisiniz?

ya aslında bu performans ve güvenlik arasında tercih etme ile ilgili bir durum..benim maxxis kevlar belt 1.75 lastikler var saatte ortalama 7/8 km hızda farkettiriyor kalın 2.10 luk maxxis advantage göre.ama hız yapıpda mıcıra denk gelirsen çok dikkatli olman gerekiyor ince lastikle..ciddi güvenlik zaafiyeti var lastik inceldimi.artı hafif bozuk toprak yolda da sıkıntı olabiliyor.1.50 nin altını tahmin bile edemiyorum:) saygılar..

ben rubena 1,95 lik dişliden 2,00 lık dişssize geçtim ve gerçekten kalınlık artmasına rağmen çok farketti, dişsiz derken sadece yan kısımlarında var ve virajlarda kaymayı önlüyor. onun haricinde ortası balık sırtı gibi geldiği için ve dişsiz olduğu için çok farkediyor....

1.50 lik cst traveler la araziye bile girdim zorlarsan downhill bile yaparsın :). Islak zeminde şahane drift atılır , ayrıca çok da zor erir. Tek kötü tarafı ağır olması. Çifti de 30 tl ayrıca.

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
benim de mtb şehir lastiğine ihtiyacm var
istanbulda scwalbe marathon ve rubena walrus nerelerde var?

@mathcup

sana tam katılıyorum michell 2.0 lastıklerımın sürekli patlaması beni bayıltmıştı adeta 9 yama hatırlıyorum ama inanın bu kadar hafif ve rahat bir lastik görmemiştim sonra cst 1.5 aldım 30 tl ye bin pişman oldum hem çok agır hemde sürüş keyfi hiç yok heryerime kıramp giriyor çok sert yol tutuşuna felaket 20 km yi michell 2.0 ile 30 dak. cst 1.50 ile 35. dak gidiyorum ancak bu kadar fark eder kalınlık değil hafiflik ve yol tutuşu çok önemli gerisi yalan kim ne derse desin gerçekten ilan olsun 1.50, 1.70,1,75 arası hafif rahat bir lastik arıyorum uçuk fiyat vermeyin uygun olur ise hemen alacagım tşk

Geri