Scudo Sports

MTB Pedal arayışı

Gurkan17

Üye
Tepki
0
Bisiklet
b'Twin
RR 8.3 aldım üzerinde spd pedalla geldi fakat benim bisiklet ayakkabılarım yok. Decathlon'daki (link) bu ayakkabıyı gözüme kestirdim fakat daha öncede spd pedal kullanmadım bu ayakkabılar da giriş seviyesi olduğu için acaba beni üzer mi onun yerine flat pedal mı almalıyım.Fiyat olarak da 150-200 aralığını çok aşmak istemiyorum. Bisikletimden bir fotoğraf da koydum :D 20150208_143621.jpg

Scudo
MTB pedalı işte gidin ayakkabısını alın :D Hayır illa ayrı pedal alıcam diyorsanız yabancı sitelere vs.. göz atın derin çok güzel aliminyum modeler var MTB için.

Spd pedal platformunu İstanbul'da uygun nerden bulabilirim? Yurt dışından sipariş beklemek istemiyorum haftaya Çanakkale'ye eve gidince 2 - 3 gün sürerim. @BF Okuru Cevaplar için teşekkürler.

O platformlar çok kullanışsızlar. Kesinlikle tavsiye etmem. SPD kullanmayacaksanız normal platform pedal takın daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Evet iyice kafam karıştı :) ben en iyisi alüminyum bir flat pedal alayım, önerileri alabilirim :)

aliexpresten çivili downhil pedalı al bence.

• Beğen
Tepkiler: Gurkan17
Bebde o tarz pedallar bakıyorum çok fazla seçenek var. Açıkcası kafa karıştırıcı daha önce sipariş eden veya bu tarz pedal kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (link) mesela bu likteki ürün orjinalmidir satıcı bol elmaslı :)

wellgo nun farklı platform pedallarını kullanmıştım eski bisikletimde. çifti 270gr idi. çivili olduğu için ayaklar da kaymıyordu. fakat yeni bisiklete aest platform alıcam kısmetse. 170gr ağırlık ve 33,50$ gibi bir fiyatı var.

(link) avanak_abdi bu link size yardımcı olabilir. Güzeller ama gözüme küçük geliyor :D

20-30 günü göze alın :) benim almak istediğim bu değil. Kelebek gibi şekli :)

@Gurkan17

(link)

Bu bisiklete yakışacak güzel ve hafif bir pedal. Öyle küçük falanda değil. Arkadaşıma aldırdığımRR 8.3'e taktık bizde. Gayet memnun.

Şu linkteki DMR pedalın hastasıyım. Tabii pahalı, al demiyorum da. Renklerin güzelliğine bak arkadaş ya :)
(link)

Yurt için de bildiğim kadarı ile bu pedaldan yok, ben ebay'dan linkini verdiğim ilanda ki satıcıdan almıştım. Sağlam ve hafif bir pedal. Çifti yaklaşık 260 gram. Ayağa iyi tutunuyor, özellikle tabanı düğmeli halı saha ayakkabılarından tercih edersen iyi sonuç alırsın.

(link)

https://i.hizliresim.com/JpBY5j.jpg https://i.hizliresim.com/58zkrl.jpg

Geri