Scudo Sports

Mtb ile takaslık veya satılık yol bisikleti

@Y.Toygar

kardeş mtb ile takas yapalım seninle görüşmütük bende scott usa var üzerinde deyişiklik yapıldı bilgin olsun sid team dual havalı amortisör takıldı irtibat numaram 0544 463 74 81 ilginize

Scudo
@bekir odabaşı

5800 XM Fazlasıyla yetiyor bana teşekkür ederim..

SLR fotoğraf makinası hariç Elektronik takas düşünmüyorum..

iyi günler iyi forumlar hocam sizin ile facebookta bisiklet hakkında görüşebilirmiyiz özel bir teklif sunacagım... saygılar :facebook mail adresi :storenessi@hotmail.com saygılar iyi forumlar..

@Abdullah Çalı

tartıya çıkmadı hiç ama 9 küsür olması lazım..

İlan Günceldir.. SLR Fotoğraf makinasıylasda takas olur..

Bİanchİ Sauk 2010 Model Bİsİkletİmle Takas DÜŞÜnÜrsenİz Bende Sabİha GÖkÇenİn Orda Oturuyorum..gÖrÜŞebİlİrİz..

Bİanchİ Sauk 2010 Garantİlİ Bİsİkletİm Var Takas DÜŞÜnÜrsen...

bisiklet tarfımca 1 hafta 10 gün kadar önce alındı.. sınav haftası sanırım o yüzden cevap yazamadı diyerek ben ceaplıyorum.(link)

Final dönemi olduğundan ilgilenedim.. " ömer başkıran " tarafından bisiklet alınmıştır.. Güle güle kullanması dileği ile.. Konu kapatılabilir.. BisikletForum'a teşekkür ederim..

s.a elim full deore set olan sedona 751 var takas düşürsen görüşelim

elimde amoeba hussar mtb 18" bisiklet var takas düşünürseniz berko38@hotmail.com yola geçmeyi düşünüyorum üstünede bi miktar para koyarım

@bekir odabaşı

bi arkadaşa sizinki gibi bisiklet bakıyoruz detay ve fiyat gönderirseniz ilgilenebiliriz

bisikletim 2007 scott scale 50 dir takas düşünürseniz ( üzerine para vermek koşulu ile) konuşabiliriz...

Geri