Arkadaşlar bir çok hareket yapan gördüm. Ama hiç sormaya fırsatım olmadı. Mtb ile hangi hareketler yapılır, isimleri nelerdir ? Bmx ile yapılanlar gibi bir kaç hareket yapılabiliyor hani.
valla benim yapabildiklerim ön kaldırma arka kaldırma hızlı giderkene kasislerden iki teker zıplatma bide dururken arkayı kaldırıp 45 derece kadar arkayı çevirme falan.
Buny hop var ön teker kaldırma var ön freni kullanarak arka tekerlek havada gitmek var arkayı kaydırarak drift atma var ama youtuba buny hop mtb skills tarzı şeyler yazarsan bir sürü video çıkar düşünüyorum
Hareketler bir anda olmayadabilir mesela ormanda giderke onunuze bir engel cikar atiyorum direk videolarda bile gorulmeyen tarz bi hareket bile yapabilirsiniz
Cihan 45 dereceyi 180 yapmaya çalışıyorum ben Az kaldı biraz daha çalışsam olacak Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. Peki yok mudur bunların isimleri ?
İsimleri aynıdır bmx ile sadece yapılışlar sıkıntı olabilir.Sonuçta altımızda 27,5 vey 29 lastikli bisiklet var zorlayabilir .Nette çoğu hareket spd istiyor bu arada.Ama yapınca çok eğlenceli gibi gözüküyor.
Spd yi kullanmak icin cok alismak gerekiyo.burdaki kullanmaktan kastim 2.3 metreden atlama ve ziplama eger bisikletden eler kayarsa olanlar dusunulemez bile.ve o yuksekten bacaklar amortisor gibi kullanilmazsa bacaklara cok yuk biner ve burkulabilir